Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Kompressions fittings

(96)
Hvis du er på udkig efter kompressionsfittings til VVS, er du havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af kompressionsfittings og VVS fittings. Hos BAUHAUS fører vi et kæmpe sortiment af fittings. Du finder alt lige..

1-32 af 96 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 96 produkter

Kompressionsfittings

Hvis du er på udkig efter kompressionsfittings til VVS, er du havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af kompressionsfittings og VVS fittings. Hos BAUHAUS fører vi et kæmpe sortiment af fittings. Du finder alt lige fra kompressionskoblinger til vinkler, nipler og slutmuffer.

Tag et kig online, og find, hvad du mangler. Hvis du har brug for råd og vejledning til dit køb, er du velkommen til at besøge et af vores mange byggevarehuse, hvor vores kompetente personale står til rådighed. Ved du allerede, hvad du skal have, kan du nemt og bekvemt købe det hos BAUHAUS.

Kompressionsfittings til VVS

Hos BAUHAUS finder du altid et stort udvalg af VVS fittings. I udvalget finder du blandt andet:

 • Kontraventiler
 • Kompressionsfittings
 • Nippelrør
 • Kobberfittings
 • Fittings i rustfri stål
 • Afløbsrør

Derudover finder du et væld af tilbehør og diverse VVS artikler, såsom rørophæng, ventiler, rørbæringer, pakgarn, paksalve, diverse pakninger og meget mere. Kort fortalt: du finder praktisk talt alt, hvad du måtte skulle bruge til dine VVS-projekter.

Tilbehør til kompressionsfittings

Som nævnt har vi også et stort udvalg af tilbehør til VVS fittings samt kompressionsfittings, som du givetvis har brug for i forbindelse med VVS-installationer. Du finder eksempelvis et stort udvalg af pakgarn og paksalve og tape, der kan bruges til alle typer materialer, såsom plastik, metal og jern. Dette sikrer, at dine rør er helt tætte. Du finder selvfølgelig også alt det værktøj, du måtte have brug for i forbindelse med dine installationer. Naturligvis finder du også diverse pakninger, såsom klingerit pakning og fiberpakning.

Conex fittings

Der findes flere typer kompressionsfittings. Conex fittings er én af dem. Conex fittings er kompressionsfittings, der er beregnet til gas-, varme- og køleinstallationer, og de kan bruges til pex og kobber. Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af conex fittings, der er fleksible at arbejde med, så dit arbejde gøres nemmere.

Mekanisk samlinger

Kompressionsfittings er en form for mekaniske samlinger, men hvad er mekaniske samlinger egentlig? En mekanisk samling bruges ganske enkelt til at sammenkoble rør. Derudover benyttes de som reparationsløsninger, idet mekaniske samlinger kan bruges til at reparere næsten enhver form for revne, brud eller hul i vand- og spildevandsrør. Mekaniske samlinger, såsom kompressionsfittings, sparer dig for både tid, kræfter og omkostninger, og du finder et væld af løsninger, så du kan lave trækfaste samlinger mellem rør i plast, støbejern, asbest cement, metal og andre materialer.

Du finder desuden mange andre løsninger, der vil hjælpe dig med dine VVS-installationer. Du finder eksempelvis Plug and Play plast indstiksfittings, der også er egnet til mekaniske samlinger. Disse giver dig mulighed for en hurtig samling af PE rør under selv de mest vanskelige forhold, hvor eksempelvis vand eller pladsmangel gør, at du ikke du svejse rørene sammen.

I det store udvalg af mekaniske samlinger og kompressionsfittings finder du desuden flexkoblinger, hvilket du sandsynligvis vil få brug for før eller siden. En flexkobling anvendes til samling af kloak- og drænrør af materialer, såsom PVC, PP og beton. Derudover kan en flexkobling bruges både over og under jorden samt til reparation af ledningsnet, udskiftning af rør, brønde og meget mere. Flexkoblinger kan endvidere bruges på både glatte og korrugerede rør, og de er nemme at montere.

Få råd og vejledning omkring kompressionsfittings og VVS fittings

Hvis du ikke lige er ekspert inden for VVS, kan det være en udfordring at finde hoved og hale i kompressionsfittings. Hvis du har brug for råd og vejledning, skal du derfor ikke tøve med at kontakte vores kundecenter. Du kan naturligvis også kigge forbi et af vores mange varehuse rundt omkring i landet.

Vi har mange års erfaring hos BAUHAUS, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde de rigtige kompressionsfittings, så du kommer hjem med de rette produkter. Vi har indgående kendskab til vores produkter og mærker, så uanset om du får hjælp i en af vores varehuse eller online, vil du være godt klædt på til dine VVS-projekter. Vi ser frem til at hjælpe dig.


FAQ:

 1. Hvad er kompressionsfittings?
  Kompressionsfittings bruges i forbindelse med VVS-arbejde. De bruges til at forbinde kobberrør eller pex-rør, og de er således en uundværlig del af enhver form for VVS-arbejde. Husk desuden altid at bruge støttebøsninger ved alle samlinger.
 2. Har BAUHAUS et stort udvalg af kompressionsfittings?
  Ja, du finder altid et stort sortiment af kompressionsfittings til VVS hos BAUHAUS. I vores udvalg finder du alt lige fra kompressionskoblinger til vinkler, nipler og slutmuffer. Du kan altså nemt og hurtigt finde lige de kompressionsfittings, som du står og mangler.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.