Luk
Kun webshop

Weber træpillegrill SmokeFire EX6 GBS

Højkvalitets SmokeFire EX6 træpillegrill fra Weber, der byder på Gourmet BBQ System grillrist, dobbelt grillområde og Weber Connect app-styring.

Med SmokeFire EX6 får du hele to grillarealer med et samlet grillområde på 6370 cm². Den nederste og største grillrist har en størrelse på 91 x 46 cm, mens den øverste måler 91 x 25 cm.

Den nederste grillrist har en GBS indsats, som giver mulighed for at skifte ristens udtagelig del ud med tilbehør, der inkluderer alt fra en stegegryde og pizzasten til et vaffeljern. Dette giver rig mulighed for nåde at grille og røge nye, spændende retter på din pillegrill.

SmokeFire har et temperaturområde på 95°C til 315°C, og med en indbygget Weber Connect får du din egen, personlige grillassistent, der sender notifikationer direkte til din telefon.

Du får bl.a. notifikationer om, hvornår det er tid til at vende kødet, eller når det har den rette temperatur til servering. Du kan vælge madens stegningsgrad (f.eks. medium-rare) og få besked, når kødet er klar. Trin for trin guider Weber Connect dig igennem alt fra klargøring til spisetid.

Det betyder også, at du ikke behøver at stå og overvåge grillen time efter time. Tag på arbejde, forbered tilbehør eller slap helt af med familie og venner, mens kødet færdiggøres.

SmokeFire EX6 har en porcelænsemaljerede overflade i stål, der er godt beskyttet mod rust og krakelering. Derudover er træpillegrillen udstyret med en 10 kg pilletank, en specialudviklet motor, der forhindrer tilstopning af feeder-sneglen, samt en Easy-Clean askeskuffe og fedtopsamlingsbakke.

Produktinformation:

  • Mål (låg lukket): 140 x 84 x 119 cm (L x B x H)
  • Komplet grillområde: 6370 cm²
  • Grillareal (nederste rist): 91 x 46 cm
  • Grillareal (øverste rist):  91 x 25 cm
  • Brændselstype: træpiller
  • Temperaturområde: 95°C-315°C
  • Materiale: porcelænsemaljeret stål
  • Farve: sort

 

 

Mere information
Varenummer 7202454A
Produkttype Træpillegrill
Varemærke Weber
Bredde 84 cm
Farve Sort
Grillareal 91 x 46 cm
Højde 119 cm
Længde 140 cm
Materiale Stål
Serie SmokeFire
Transportabel Nej
Du anmelder:Weber træpillegrill SmokeFire EX6 GBS
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.