Womens Night i BAUHAUS

BAUHAUS Aalborg afholdte Womens Night i uge 39

Vores Womens Night deltagere blev kastet ud i 3 workshops, hvor den ene var de nye muligheder indenfor tapeter og opsætning heraf. I den næste workshop viste vores indbudte indretningskonsulent Mette, hvordan man kan lave masse fine ting med i beton. Her kunne deltagerne snakke med Mette, som gav gode råd og tips til hvordan man selv kunne lave mange forskellige ting derhjemme.

I den sidste workshop havde man mulighed for at lave sin egen beton vase ud af 1 gangs klude. Efter velkomst gik de straks, og med stor iver igang de forskellige steder, samtlige fik lavet vaser og snakket tapeter.

Efter workshoppen samledes alle deltagerne igen til kort evaluering og tilbagemelding, hvorefter vi trak lod om de fine gevinster der var sponsoreret af vores leverandører.

 

BAUHAUS Næstved afholdte også Womens Night i uge 39

Denne gang var temaet "Grill + lysfest inde". Grill bestod at Weber, Cobb samt Padamo. Der var smagsprøver på kartofler, svinemørbrad og kalvesteg alt imens Padamo brillerede med den super smarte grill-starter.

Indenfor var der 2 stationer bestående af Jotun+Wagner og Sadolin+Osram. Her blev demonstreret hvordan lys maling kan gøre et rum større og hvordan man kan male hurtigt med sprøjtepistol. Osram underholdte med LED-teknologi samt information om den store besparelse man kan opnå ved at bruge LED-pærer.

Til sidst var der lodtrækning om leverandør-gaver og alle deltagerne fik lidt Womens Night give-aways med hjem bestående af indkøbspose samt tommestok i kvinde-størrelse. Sidst men ikke mindst fik alle deltagerne en "støt-brysterne-rose" med hjem.