Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Ventilation & tilbehør

(285)
Blandt vores kæmpe udvalg af VVS-artikler finder du selvfølgelig også et stort sortiment af forskellige produkter til ventilation. Der er mange forskellige muligheder, så tag et kig på siden for at finde netop det, som du har brug for. Du kan n..

1-32 af 285 produkter

Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 285 produkter

Ventilation og tilbehør

Blandt vores kæmpe udvalg af VVS-artikler finder du selvfølgelig også et stort sortiment af forskellige produkter til ventilation. Der er mange forskellige muligheder, så tag et kig på siden for at finde netop det, som du har brug for. Du kan nemt og bekvemt købe produkterne direkte online hos BAUHAUS, men ønsker du råd og vejledning fra vores kompetente personale, kan du besøge et af vores mange byggevarehuse for personlig betjening.

Det er vigtigt med den rette ventilation

Den rette ventilation derhjemme er vigtig, hvis du gerne vil have et sundt indeklima, for du kender garanteret følelsen af tung luft, der er ubehagelig at være i. Ringe udluftning gør, at dit indeklima bliver værre. Derfor er det yderst vigtigt, at du har en ordentlig ventilation derhjemme, så luftkvaliteten forbliver god - både i din egen bolig og på arbejdspladsen.

Faktisk tilbringer vi over 90% af vores tid indenfor, og vi udleder op til 1,5 liter vand hver dag gennem vores udånding og sved. Der er således flere gode grunde til, at du bør investere i en ordentlig ventilation. Med det rette ventilationsudstyr fra BAUHAUS kan du nemlig få bugt med både vand og fugt på en nem måde. 

Derudover er det vigtigt, at du holder temperaturen derhjemme på stuetemperatur, dvs. 21 grader i de fleste rum - soveværelset kan nemlig være en undtagelse. Hvis væggene er for kolde, og de bliver blandet med fugt, så risikerer du, at kondens samler sig på indersiden af væggen. Dette kan du modvirke med en stabil temperatur samt regelmæssig rengøring, der giver dig et bedre indeklima.

Måske er du allerede bevidst om at fugt på vægge og vinduer kan give skimmelsvamp. I de værste tilfælde kan skimmelsvamp endda være årsagen til astma eller allergi, så det er i høj grad vigtigt, at indeklimaet bliver prioriteret. En god ventilation kan ordne fugten i din bolig, så du undgår sundhedsmæssige problemer på grund af et dårligt indeklima.

Hvilken slags ventilationsudstyr skal du vælge?

Der er heldigvis hjælp at hente med vores ventilationsudstyr. Hos BAUHAUS finder du et imponerende udvalg af forskellige typer tilbehør til ventilation, så du kan finde netop dét, som du har brug for. Har du brug for mere information, kan du blot klikke på de enkelte produkter, men ellers står vores medarbejdere også til rådighed i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Herunder kan du se et udsnit af vores produkter.

  • Riste: Vi kan tilbyde et sortiment af riste til både udendørs- og indendørs brug. Eksempelvis kan du finde murriste og skabsriste. Med en ris sikrer du dig en god "afslutning" på dine ventilationskanaler, og du undgår, at dyr og snavs kommer ind i ventilationskanalerne.
  • Ventiler: I vores udvalg finder du ventiler, der både kan bruges i din egen bolig og til arbejdspladsen. Oftest er det ikke nok at anvende blot en enkelt ventil, idet ventilen fungerer bedst, når den arbejder sammen med andre ventilationselementer. Således er det en god idé at montere flere ventiler - dette er særlig gældende til badeværelser og soveværelser.
  • Filtre: Det er vigtigt, at du jævnligt tjekker dine filtre i ventilationssystemet. Generelt er det fornuftigt at udskifte filtrene to gange om året afhængig af luftmængden, der kommer igennem filtrene samt luftforurening i dit lokale område. Hvis dit filter enten er beskadiget eller fuld af støv, så bør det udskiftes, da filteret dermed ikke har den optimale effekt. Et standard G4 filter sørger for, at ventilationssystemet er fri for støv og snavs. Du bør udskifte et standard G4 filter hver tredje måned. Et pollenfilter forhindrer partikler i at komme ind i dit indeklima, og et pollenfilter bør udskiftes hver sjette måned.

Køb det rette tilbehør til ventilation online hos BAUHAUS

Efter du har udvalgt det helt rette ventilationsudstyr, så er det let og hurtigt at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af et godt indeklima. Vi leverer både til din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Du vælger selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også altid mulighed for at komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af ventilationsudstyr. Vores erfarne medarbejdere kan svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information, hvis du har brug for det. Så er du nemlig sikker på at få det helt rette tilbehør til ventilation med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.