Gavekort Gavekort

Køb et BAUHAUS gavekort i byggevarehusene eller her på bauhaus.dk

Hvis du vil være helt sikker på at give den rigtige gave, så giv et gavekort til BAUHAUS! Gavekortet kan købes i alle vores byggevarehuse eller på vores webshop.

I byggevarehusene kan gavekortet købes med et beløb efter eget ønske og kan anvendes i alle BAUHAUS’ danske byggevarehuse. Hvis du ønsker at købe et gavekort i et af vores mange byggevarehuse, skal du blot henvende dig i Kundeservice.

Ønsker du derimod at få gavekortet leveret lige til døren, så kan du bestille et gavekort her på bauhaus.dk og få det leveret! Gavekortet fås online i prisgrupperne 100, 200, 300, 400, 500, 1000 og 2000 kr.

Gavekortet bruges ved betalingen. Hvis du ikke køber for hele beløbet, står restbeløbet på kortet, indtil du bruger det. Der hører ingen kode til kortet, så pas på du ikke mister det, da BAUHAUS ikke erstatter bortkomst eller misbrug af kortet.

Ved køb af kortet udstedes en kassebon med kortets saldo. Du kan altid få oplyst din saldo i alle vores danske byggevarehuse. Kortet kan kun benyttes til køb af varer og serviceydelser hos BAUHAUS.

Køb gavekortet online her >

Gavekortet kan KUN benyttes i varehusene og kan IKKE benyttes til betaling på webshoppen endnu. 
Gavekort kan IKKE  købes med rabat- og bonusaftaler. 
Gavekort kan IKKE benyttes til betaling af BAUHAUS Montageservice.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…