BAUHAUS Danmark

BAUHAUS DanmarkBAUHAUS Danmark

BAUHAUS har oplevet stærk fremgang og vækst på det danske marked siden etableringen i 1988. Vi har således en solid markedsposition med 19 byggevarehuse spredt over landet.

Om konceptet

Det første byggevarehus så dagens lys i Mannheim i Tyskland i 1960, da BAUHAUS slog dørene op til et helt nyt koncept med ”alt-under-et-tag”. Nu var håndværkere og ”gør-det-selv-folk” fri for at bevæge sig rundt til forskellige specialbutikker for at anskaffe værktøj samt materialer til hus og have.

Udover et stort udvalg var høj kvalitet til rimelige priser og let tilgængelighed blandt de grundlæggende principper. Det var de dengang, og det er de den dag i dag.

Suverænt største udvalg

I mere end 60 år har BAUHAUS haft succes med at tilbyde private og professionelle kunder et meget stort udvalg af kvalitetsprodukter. Byggevarehusene råder typisk over et varesortiment med mere end 120.000 varenumre. Det gælder inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler samt et stort udvalg af inden- og udendørs planter og haveartikler.

Service og konkurrencedygtige priser

Udover at tilbyde branchens suverænt største udvalg af produkter lægger vi vægt på at give kunderne en god købsoplevelse med service og kvalificeret rådgivning. Dertil kommer vores målsætning om at tilbyde konkurrencedygtige priser, hvilket vi hver dag står på mål for med vores unikke ’Prismatch’.

En mangfoldig arbejdsplads

BAUHAUS er en mangfoldig og værdibaseret arbejdsplads med en stærk kultur, som er præget af frihed til at træffe selvstændige beslutninger og lyst til at have indflydelse og tage ansvar. Vi står sammen om at skabe udvikling og tilfredse kunder. Hos BAUHAUS vægter vi ordentlighed højt og tilbyder gode arbejdsforhold med spændende udviklings- og karrieremuligheder.

BAUHAUS har eksisteret på det danske marked siden 1988. Virksomheden har efter etableringen i Danmark oplevet en stærk fremgang og har i dag en solid plads på det danske marked med 18 varehuse.

I Tilst ved Århus ligger vores servicecenter, hvorfra kædens marketing-, indkøbs-, og administrative funktioner styres.

På hjemmesiden kan du læse alt, hvad der er værd at vide om BAUHAUS, den seneste tilbudsavis, og om der skulle være nogle ledige jobs.

I 1960 introducerede BAUHAUS et helt nyt koncept, som gik ud på at samle ”alt-under-et-tag”, da man åbnede det første varehus i Mannheim i Tyskland. Før dette koncept blev introduceret, måtte håndværkere og ”gør-det-selv-folk” tage rundt til forskellige specialbutikker for at anskaffe værktøj samt materialer til hus og have. Det lavede BAUHAUS om på, og det blev nu muligt at finde planter, værktøj, maling osv. under et tag – hvilket viste sig at være et helt unikt koncept.

I dag har BAUHAUS eksisteret i over 60 år. Grunden til at BAUHAUS har kunnet eksistere så længe, skyldes blandt andet, at kæden har et meget bredt sortiment af kvalitetsprodukter til priser, der er konkurrencedygtige. Desuden har kæden gode rådgivere, der altid er klar til at yde dig den bedste service.

Ideen bag BAUHAUS’ primære koncept var at samle en række forskellige specialbyggeforretninger under et tag, hvilket var en ny form for specialforretning.

Lige fra den første butik åbnede i Mannheim i Tyskland, lagde man stor fokus på at udbyde et bredt og omfattende sortiment. Ligeledes blev der lagt stor vægt på at give kunden en god rådgivning og service samt en høj produktkvalitet til lave priser. Det grundlæggende fundament er i dag forsat serviceparametrene for varehusene.

BAUHAUS’ varehuse råder typisk over et varesortiment med mere end 120.000 varenumre. BAUHAUS tilbyder et bredt varesortiment inden for værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ og bygningsartikler samt et stort udvalg af inden- og udendørs planter og haveartikler.

Vores målsætning er at kunne tilbyde det suverænt største udvalg af produkter inden for vores branche samt yde den bedste og mest effektive kundeservice. Salgsmedarbejderne i vores varehuse har faglige kompetencer inden for de varegrupper, de arbejder med. Derfor vil du altid blive mødt af en kompetent medarbejder, der ved, hvad han snakker om. Det er ligeledes en målsætning for BAUHAUS at kunne tilbyde lave konkurrencedygtige priser, hvilket også er grunden til, at vi tilbyder prismatch.

BAUHAUS varehuse er indrettet, så de er overskuelige for kunden. Vores produkter er alle placeret i venlige lyse omgivelser, hvor man via vores indretningssystem kan blive ført direkte til den specialafdeling, man ønsker. I hver afdeling er der en gennemtænkt opdeling, så du på lettest måde kan finde dine produkter.

BAUHAUS har store forventninger til medarbejderne, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer de enkelte medarbejdere og sikrer dem en god arbejdsplads. Desuden er der også gode udviklingsmuligheder i BAUHAUS. Når vi søger ledende stillinger, søger vi som udgangspunkt i egne rækker først.

Vi er overbeviste om, at tilfredshed er med til at motivere vores medarbejdere. Derfor prøver vi med vores medarbejderpolitik at sætte den enkelte medarbejders kreative initiativer i fokus samt give den enkelte medarbejder et selvstændigt ansvar.

Vi er utrolig glade for og stolte af vores ansatte, ikke mindst fordi vi år efter år oplever en stigning af unge mennesker, som søger en elevplads hos os.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto