PRESSEMEDDEDLELSE
BAUHAUS
JULI 2023


Startede som elev og fejrer nu 25-års jubilæum i Bauhaus

Den 1. august kan Samila Ganic fejre, at det er 25 år siden, at hun sagde ja tak til en elevplads i Bauhaus i Kolding. Samila Ganic kom til Danmark som flygtning fra krigen i Bosnien, hvor hun arbejdede i en tøjforretning. Men modebranchen blev skiftet ud med byggebranchen, og det har hun ikke fortrudt.

Det var ellers lidt af et tilfælde, at Samila Ganic startede i Bauhaus, efter at hun havde afsluttet sin HG uddannelse.

”Jeg søgte forskellige elevpladser, og da Bauhaus som den første valgte at tilbyde mig en elevplads, slog jeg til,” fortæller Samila Ganic, der også lidt tilfældigt bosatte sig i Kolding, efter at hun havde fået asyl i Danmark.

Disponent med flair for tal

I løbet af elevtiden var Samila Ganic omkring flere forskellige afdelinger, hvor hun med egne ord lærte rigtig meget om de forskellige produkter og om kundeservice. Så da hun efter endt elevtid fik tilbudt et fast job i Bauhaus, var det helt naturligt for hende at takke ja.

”Jeg kom hurtigt til at kunne lide byggebranchen, og selvom jeg er meget glad for kundekontakten, valgte jeg i 2004 at skifte fra salgsassistent til disponent og nu optællingsansvarlig. Jeg kan lide jobbet og vil også sige, at jeg er ret god til tal,” forklarer jubilaren.

Bliver fejret af kolleger

Da Samila Ganic kom til Danmark, skulle hun starte forfra med alt, og det sværeste at lære var det danske sprog. Hun fortæller, at det var en hård omgang, men hun knækkede koden og kan nu glæde sig til at blive fejret af sine kolleger, når hun den 1. august har arbejdet 25 år i Bauhaus.

”I dag kan jeg sige, at jeg er meget glad for, at det var Bauhaus, der for så mange år siden valgte at tilbyde mig en elevplads,” slutter Samila Ganic, som ser frem til den store dag.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto