PRESSEMEDDELELSE
BAUHAUS
JULI 2023


Fejlfinder fejrer 25-års jubilæum i Bauhaus

Poul-Erik Rørbye kan den 1. august fejre 25-års jubilæum i Bauhaus, hvor han startede som elev frisk fra Handelsskolen og med lyst til at arbejde i detailhandlen. I dag er han rykket fra frontlinjen med kundekontakt til at arbejde som optællingsansvarlig og tæt kollegakontakt.

En storesøster med arbejde i Bauhaus opfordrede Poul-Erik Rørbye til at søge en elevstilling i Bauhaus, og siden han som 19-årig gik ind ad døren i Taastrup, har han og Bauhaus kørt parløb.

”I løbet af de 25 år har jeg arbejdet først i Taastrup og nu i Ishøj, og jeg har begge steder prøvet lidt af hvert. Fra salgsassistent, til salgsleder, disponent og nu optællingsansvarlig. Jeg synes, at det er fedt, at man i Bauhaus har så mange muligheder for at prøve noget forskelligt og udvikle sig,” siger Poul-Erik Rørbye og understreger, at det sikkert også er én af grundene til, at han i en alder af bare 44 år har arbejdet 25 år i Bauhaus.

Plads til sjov og styr på tingene

En anden grund til jubilæet er kollegerne, som Poul-Erik Rørbye sætter stor pris på.

”Vi har det bare godt sammen og hygger os. Jeg elsker en arbejdsdag, hvor der er plads til at lave sjov med hinanden og få sig et godt grin samtidig med, at vi sørger for at have styr på tingene,” fortæller jubilaren.

Der skal nemlig være orden i sagerne, og derfor passer den nye funktion som optællingsansvarlig også Poul-Erik Rørbye godt.

Arbejder som en detektiv

Som optællingsansvarlig rykker man hver måned til en ny afdeling eller et nyt område, og som en anden detektiv er det Poul-Erik Rørbyes opgave at fejlsøge og finde årsagerne til, at tallene i Excel-arket ikke altid stemmer overens med virkeligheden.

”Det er både udfordrende og vildt spændende at dykke ned i mulige fejlårsager, og samtidig kan jeg også godt lide at arbejde på tværs af hele huset sammen med min gode makker,” forklarer Poul-Erik Rørbye.

Den 1. august kan Poul-Erik Rørbye imidlertid godt lægge Excel-arket væk og i stedet glæde sig til at blive fejret af sine kolleger i Ishøj.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…