Konkurrencebetingelser

Generelle betingelser gældende for alle konkurrencer udbudt af BAUHAUS

Alle BAUHAUS’ konkurrencer er åbne for alle personer bosiddende i Danmark. Ansatte i BAUHAUS og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencer udbudt af BAUHAUS. BAUHAUS forbeholder sig retten til at trække en ny vinder, hvis dette opdages. Tilmeldinger til konkurrencer, som er modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, vil ikke komme i betragtning. BAUHAUS forbeholder sig retten til at udelukke deltagere ved mistanke om snyd.

Vindere af BAUHAUS’ konkurrencer bliver kontaktet af BAUHAUS og vil offentliggøres på bauhaus.dk og/eller på facebook.com/BAUHAUSDK. Vindere af BAUHAUS’ konkurrencer kontaktes via mail, telefon eller Facebook. Vinderen af konkurrencen må herefter svare tilbage på henvendelsen inden for en tidsfrist, defineret ved hver enkelt konkurrence. Hvis fristen overskrides forbeholder BAUHAUS sig retten til at udtrække en ny vinder.

Præmier vundet i BAUHAUS’ konkurrencer kan ikke ombyttes til kontanter. BAUHAUS afholder præmieafgiften til SKAT. Forsendelsen af præmier til vinderen arrangeres efterfølgende via mail eller telefon.

Ved spørgsmål omkring konkurrencer bedes du rette henvendelse til BAUHAUS på mail: konkurrence@bauhaus.dk 

 

Særlige betingelser for konkurrencer på Facebook og Instagram

Deltagelse i BAUHAUS’ konkurrencer på Facebook og Instagram foregår på BAUHAUS Danmarks sider: https://www.facebook.com/BAUHAUSDK/ og https://www.instagram.com/bauhaus_danmark/

Konkurrencerne afholdes af BAUHAUS og er hverken sponsoreret, støttet eller på anden måde administreret af Facebook. Facebook modtager ikke dine oplysninger.

Du deltager i BAUHAUS’ konkurrencer ved at dele, kommentere, eller på anden måde interagere med konkurrencens opslag. Kravet til interaktion beskrives specifikt i forbindelse med det aktuelle konkurrenceopslag på Facebook og Instagram. Bemærk at kommentarer på andre opslag på BAUHAUS Danmarks Facebook og Instagram side end konkurrenceopslaget ikke registreres som deltagelse i pågældende konkurrence.

Vindere af BAUHAUS’ konkurrencer bliver kontaktet via et svar på deres kommentar eller i en privatbesked, når konkurrencen er slut. Herefter må vinderen svare via en privatbesked på Facebook indeholdende navn, adresse og telefonnummer inden for den gældende tidsfrist. Vindere af BAUHAUS’ konkurrencer på Facebook vil få offentliggjort deres navn i konkurrenceopslaget, når konkurrencen er slut. Hvis konkurrencen indebærer oplysning af mail eller telefonnummer for deltagelse, vil vinderen blive kontaktet herpå.

 

Betingelser for konkurrencer på web

Deltagelse i BAUHAUS’ konkurrencer på web foregår på websider administreret af BAUHAUS.

Du deltager i BAUHAUS’ konkurrencer på web ved at gennemføre spil eller andre udfordringer, der stilles, eller ved at deltage i konkurrencen på anden vis, og tilmelde dig. Kravet til deltagelse beskrives specifikt i forbindelse med den aktuelle konkurrence. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig at blive tilmeldt vores nyhedsmail og modtage inspiration, tips og aktuelle tilbud til hus og have inden for vores produktsortiment 1-2 gange om ugen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Personfølsomme oplysninger i din personlige profil benyttes kun af BAUHAUS Danmark A/S, og sælges derfor aldrig til 3. part.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto