Tilbagekaldelse af DEWALT DHS780 305mm GERINGSSAV - Opdateret 12. august 2022

DEWALT har identificeret et problem med de bagerste beskyttelsesskærme på nogle af maskinerne som er solgt nationalt og online mellem September 2019 og Juli 2022:

Model: DHS780,

Type Nummer: 21

Produktions dato koder: Mellem 2019-33 og 2022-06

Hvad er problemet?

Den bagerste beskyttelsesskærm kan gå I stykker eller falde af og få kontakt med klingen. Hvis skærmen får kontakt med klingen, kan dette gøre skade på brugeren eller folk i nærheden, da skærmen kan splintre og fragmentere.

Hvad skal jeg gøre?

Stop med at bruge geringssaven, tjek model nr., type nr., og datokoden. Hvis dit produkt er omfattet af problemet, så henvend dig i dit lokale BAUHAUS byggevarehus eller kontakt vores kundeservice. Du er også velkommen til at kontakte DEWALTS kundeservice for at modtage et gratis reparationssæt der afhælper problemet.

Du kan kontakte DEWALT's kundesupport direkte på tlf: 89872254 eller https://www.dewalt.dk/support/

På vegne af DEWALT beklager vi eventuelle problemer, som dette kan medføre.

Tilbagekaldelse af BLACK + DECKER BES720 Bordsav - Opdateret 6. august 2021

Produktsikkerhed er af allerstørste betydning for BAUHAUS. Vores leverandør Black + Decker har identificeret et potentielt sikkerhedsproblem med Black + Decker BES720 Bordsav, og derfor tilbagekaldes produktet. Tilbagekaldelsen gælder for produkter, der er solgt mellem juni 2019 og marts 2021.

Black + Decker tilbagekalder produktet, da klingeafskærmningen under visse forhold kan blive forkert justeret og kontakte savbladet. Kontakten kan forårsage, at afskærmningen går i stykker, hvilket kan lede til personskade.   

Hvis du har en Black + Decker BES720 Bordsav, der er købt i ovenstående periode, opfordrer vi dig til straks at stoppe med at bruge maskinen samt at henvende dig i et af vores varehuse. Vi vil i varehuset hjælpe dig videre med sagen. Du kan også kontakte Black + Decker direkte på tlf: 70201510 eller kundeservice.dk@sbdinc.com.

Læse mere her - Black + Decke Facebook

På vegne af Black + Decker beklager vi eventuelle problemer, som dette kan medføre.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto