Indlæser

Service i varehusene

Service i varehuseneService i varehusene

Hos BAUHAUS sætter vi dig som kunde i centrum. Derfor tilpasser vi løbende vores serviceydelser til netop dine behov.

Ud over kvalificeret faglig rådgivning om både produkter og gør-det-selv-opgaver tilbyder vi en lang række specialydelser. Du kan for eksempel låne en trailer gratis eller leje dét specifikke værktøj, du ikke selv har liggende. Der skal nemlig altid være mere at komme efter i BAUHAUS.

Rådgivning

Hos BAUHAUS har vi faguddannet personale i alle vores specialafdelinger, der kan hjælpe dig med tips og vejledning, så du kan komme godt fra start med dit byggeprojekt. Det er sådan, vi yder branchens bedste service.

Bytteret

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at finde de helt rigtige værktøjer og materialer til dit projekt. Derfor kan du altid returnere eller ombytte en vare i én af BAUHAUS’ danske butikker indtil 3 måneder efter købsdatoen. Du skal blot medbringe varen i ubrugt tilstand i original, uåbnet emballage sammen med kassebon.

Følgende varer kan dog ikke byttes eller returneres:

-        Skaffevarer og specialfremstillede varer, herunder også hækplanter og lignende

-        Plader/bordplader, der er skåret eller tilpasset i savværket.

Danmarks største udvalg

BAUHAUS ligger i spidsen af branchen med Danmarks suverænt største udvalg på over 120.000 varer.

Mængderabat ved storkøb

På udvalgte varer kan du opnå mængderabat, hvis du aftager en stor mængde. Denne mulighed vil fremgå af skiltningen på de enkelte produkter, og hvis du er i tvivl, kan du altid spørge én af vores medarbejdere, eller ringe til webshop kundeservice.

Skaffevareservice (gælder ikke webshoppen)

Hvis du leder efter et helt særligt produkt, som du ikke kan finde i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte én af vores medarbejdere – så vil vi forsøge at skaffe varen hjem til dig.

Vareudbringning (gælder ikke webshoppen)

Vi står altid klar til at udbringe dine varer. Snak med én af vores medarbejdere i Kundeservice, der kan fortælle dig mere om priser, muligheder, m.m.

Kort eller kontant

Du kan betale kontant med danske kroner eller med kreditkort. Vi tager imod Dankort, Visa, EuroCard og Diners samt BAUHAUS Kundekort.

Brochureservice

Som supplement til den vejledning, du kan få fra vores medarbejdere, har vi et stort udvalg af brochurer i vores byggevarehuse. Tag én med hjem! Så er du sikker på at komme godt i gang med dine opgaver.

Tilskæring

Vores professionelle savværk kan tilpasse træplader efter netop dine specifikationer. Kontakt en medarbejder for at høre nærmere. Vi gør opmærksom på, at vi kun tilskærer plader købt i BAUHAUS.

Lån en trailer

Har du købt stort ind, låner vi dig gerne en trailer – helt gratis.

Lej en varevogn

Når du har købt ind i BAUHAUS, lejer vi dig gerne en varevogn til hjemtransporten, så du kan få dine varer med hjem med det samme – også dem, der er tunge eller fylder meget.

Nøgleservice

I vores byggevarehuse kan vi lave kopier af dine nøgler, mens du køber ind. 

Du kan også få omlagt dine låse så du har samme nøgle til f.eks. postkassen, skuret, bryggersdøren og hoveddøren. Omlægning af 5 eller 6-stiftet cylinder.

Gavekort

Er du i tvivl om hvilken gave, der er den helt rigtige? Så giv et BAUHAUS Gavekort! Gavekortet kan købes med mellem kr. 100 og kr. 50.000 alt efter eget ønske og kan anvendes i samtlige danske BAUHAUS-varehuse, hvor du også kan få oplyst restsaldoen på kortet.

Køb dit gavekort i ét af BAUHAUS varehusene eller på webshoppen.

Gratis parkering

Vi har altid masser af parkeringspladser til rådighed for vores kunder lige ved døren.

Udlejning

Når man står og mangler et redskab til en bestemt opgave, der kun skal udføres én gang, kan det ofte bedre betale sig at leje redskabet end at købe det. Hos BAUHAUS har vi derfor et professionelt udlejningsprogram til både maskiner og hjælpeudstyr. Snak med Kundeservice i ét af vores byggevarehuse, og få en oversigt og en prisliste med på vejen.

Du kan også booke dit værktøj online direkte her:

Udlejningssortiment >>

Toning i alverdens farver

Vi toner maling i tusindvis af farver og vores faguddannede personale giver gerne gode råd og vejledning til dit maleprojekt. Du kan få inspiration i vores flotte farvekataloger eller farvevifter og du må også gerne tage farveprøver med hjem fra vores inspirationsvæg.

Montageservice

BAUHAUS står klar til at installere og montere for dig! Klik på linket herunder for at læse mere.

Montageservice >>

Drive-In

Vores Drive-In service gør det nemmere for dig at afhente store eller tunge varer. Se nedenfor om dit lokale varehus tilbyder Drive-In

Drive-In - klik her  >>

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.