Indlæser

Havecenter

HavecenterHavecenter

Havecenter med ”vækst-garanti”

Glæd dig til flere fantastiske dage i det fri! BAUHAUS Havecenters team af dygtige medarbejdere står klar hele året med vejledning og inspiration, der kan bringe netop din drøm til virkelighed – uanset om det gælder ny have, terrasse eller grill! Havecentrets kæmpe sortiment tæller mere end 15.000 mærkevarer og kan findes i alle BAUHAUS Byggevarehuse.

Kæmpe udvalg…

I Havecentret kan du året rundt finde alle de produkter, der kan forskønne dit udeliv. Ud over vores store plantesortiment, der blandt andet tæller de aktuelle sæsonplanter, har vi et bredt tilbehørssortiment i krukker, gødning, byggematerialer, teknik og dekoration, så du er dækket ind, uanset om du skal plante i bed eller i potte, i solen eller i skyggen.

I BAUHAUS Havecenter vil du i løbet af året finde alt fra haveskole- og bedplanter over stauder og altanplanter til vandplanter. Vi giver desuden ofte konkurrencedygtige tilbud på sjældnere planter og solitærvækster.

... til gode priser.

Vores planteindkøberes arbejde sikrer, at Havecentret hele tiden kan tilbyde kontrolleret kvalitet til ekstremt fordelagtige priser. Indkøbsfordele giver vi som altid videre til vores kunder.

Vækstgaranti

Hvis du har købt flerårige haveplanter hos BAUHAUS er du sikret en god vækst. Hvis planten går ud inden for det første år, bytter vi den til en ny, såfremt du medbringer din kvittering i butikken.

Garantien dækker ikke hvis planten er gået ud på grund af frost eller udtørringsskader. Skulle du være i tvivl om hvordan du skal behandle planterne, er du meget velkommen til at spørge i dit lokale varehus.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.