Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Akustik korkplade sekskantet natur 7x300x300 mm - 6 stk. pr. pk.

Kun webshop

249,95 kr.

Miljøvenligt Kork er et råmateriale, der stammer fra træer som regenererer sig selv. Dets anvendelse belaster således ikke miljøet. Tværtimod ...

Fuld produktbeskrivelse
Montageservice fra 375,00 kr. pr. m2.
Vil du have et uforpligtende tilbud på montagen?

BAUHAUS Montageservice tilbyder dig som kunde montering og installation til en startpris for dette produkt. Der lægges et startgebyr på 0 kr. på dit tilbud. Hvis du som kunde vælger, at håndværkeren skal have dine vare med til opstart af opgaven, vil opstartsgebyret være på 999 kr.

Produktbeskrivelse

Miljøvenligt Kork er et råmateriale, der stammer fra træer som regenererer sig selv. Dets anvendelse belaster således ikke miljøet. Tværtimod afsætter kork et negativt CO2 aftryk. I hele produktionsprocessen og korkens levetid opfanger det mere CO2 end det udleder.
Kork giver mere til naturen end det tager, selv når lange transporter indkalkuleres. Kork er en enestående ”miljøduks”. Korkeg Korkegen (Quercus Suber) er den eneste trætype i verden, som laver et så tykt korklag med en ensartet struktur og som af sig selv vokser ud, når det dækkende lag uddør.
Bark fra dette træ – som normalt blot omtales som ”kork” – er dødt korkvæv, som konstant dannes i disse træers livscyklus, idet omfanget af stammen og grenene hele tiden udvider sig.
Anvendelse & Fordele Naturligt kork, der kan bruges til kommercielle og private anvendelser, til både gulv-, loft- og vægkonstruktioner. Naturligt & miljøvenligt Modstandsdygtigt Termoisolerende Akustiske egenskaber

Specifikationer

Produktnavn Akustik korkplade sekskantet natur 7x300x300 mm - 6 stk. pr. pk.
Artikelnummer 1230947
Vægt, kg. 1.000000
EAN-nr 5710210110356
Nettovægt, kg. 1.000
Produkttype Akustikpaneler
Farve Brun
Dimensioner 300 x 300 x 7 mm ( L x B x T )
Materiale Kork
Bredde 300 mm
Længde 300 mm
Tykkelse 7 mm

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto