Haven & Udemiljøer


Nyd udendørslivet! Smukt klippede græsplæner med perfekt trimmede kanter. Blomsterbede uden ukrudt, hække uden undervækst. Du behøver ikke at bruge hver eneste vågne time på at skabe din drømmesommerhave. Du har bare brug for det rigtige værktøj. Med BLACK+DECKER® er det hurtigt og nemt at ordne haven, så du får mere tid til at nyde den. Alt lige fra plæneklippere og løv- blæsere/sugere til græstrimmere og hækkeklippere mm.

Robotplæneklipper


Skift til en robotplæneklipper fra BLACK+DECKER®, så vender du aldrig tilbage til en traditionel plæneklipper igen. Med høj præcision og effektiv ydeevne, kan du med et tryk på en knap nyde din tid i haven i stedet for knokle med at vedligeholde den.

Uanset vejret sørger BLACK+DECKER® BCRMW121, BCRMW122 og BCRMW123 for din græsplæne altid står velplejet på den absolut bedste måde.

Klip græsset og ukrudt ned BLACK+DECKER®-græstrimmere. Hvis du skal dække et stort område, skal du vælge en større slåbredde for at rydde mere græs ad gangen. Batteridrevne redskaber hjælper dig med at nå områder, der er svære at nå, og klare større haver uden ledninger, der holder dig tilbage. Vores elektriske og batteridrevne ukrudtstrimmere fås med både buede og lige skafter og har 12-14" slåbredde. AUTOMATIC SPOOL FEED®-teknologi og EASY-FEED™ betyder, at du kan bruge længere line og have bedre kontrol.

BLACK+DECKER® elektriske plæneklippere er lette og kraftfulde. De er udstyret med nem og enkel højdejustering, komfortabel håndtag til nem betjening og sammenklappelige håndtag til opbevaring. Det første, du skal overveje, er størrelsen på din have. Plæneklippere med ledning kan give dig mest mulig kraft til at slå plænen hurtigt, mens ledningsfri plæneklippere giver dig total frihed fra ledninger og forlængerledninger.

Til udendørs træskæring er der intet, der gør arbejdet bedre end en motorsav. Til meget tykke grene og tykkere stammer har du brug for en høj effekt og en større sværdstørrelse end til mindre træer og grene. Ledningsbaserede motorsave giver mere kraft og får arbejdet gjort hurtigt, mens batteridrevne motorsave giver dig ledningsfri frihed og bekvemmelighed.

Der findes en batteridrevet eller ledningsbaseret BLACK+DECKER®-hækkeklipper, der er perfekt til hække i enhver størrelse. Hold dine hække sunde og under kontrol med en god hækkeklipper. Når du tænker på størrelsen af din hæk, skal du huske, at en stor hæk kan betyde en lang hæk eller en høj hæk. Hvis du arbejder med en tættere hæk, vil en højere udgangseffekt eller POWERCOMMAND™-funktionen hjælpe dig med ubesværet at komme gennem tykkere grene. Til de højeste hække kan du overveje at udvide din rækkevidde med en stanghækkeklipper, og til mindre buske eller krat kan du overveje en græstrimmer.

Fjern blade, græsafklip og andet affald fra haven med BLACK+DECKER® ledningsbaserede og batteridrevne løvblæsere. Disse løvblæsere og løvsugere er støjsvage og kraftfulde, og i modsætning til gasdrevne modeller lavaer vores elektriske løvblæsere ingen udledning. Hvis du skal udføre lette opgaver som f.eks. at rydde en indkørsel, kan du nøjes med en løvblæser. Til håndtering af blade eller oprydning af tæt haveaffald kan en løvsuger spare dig for en masse tid og besvær.

BLACK + DECKER Boremaskiner

fås i mange former og størrelser, men det er vigtigt at vælge det rigtige værktøj til opgaven. En batteridrevet bore-/skruemaskine er velegnet til fastgørelse og almindelig boring, hvis det ikke er mursten eller beton. En borehammer gør det samme og klarer også mursten og beton. Et SDS Plus-bor har den største ydeevne til mere krævende arbejde, f.eks. mejsling og krævende boreopgaver. Hvis du vil slippe helt for ledninger og forlængerledninger, skal du vælge batteridrevet, men hvis du arbejder med materialer med en høj tæthed, kan en ledningsbaseret boremaskine få de mest krævende opgaver udført hurtigt og med mindre besvær.

BLACK + DECKER 18V batteri

er kompatibelt med hele 18 V litium-ion-sortimentet. Herunder elværktøj (boremaskiner, slibemaskiner og meget mere), 18 V-støvsugere og haveudstyr. Du kan nemt tilføje flere værktøjer til din samling, når du har brug for det, uden at det koster ekstra batterier og opladere. Alle 18 V litium-ion BLACK+DECKER®-batterier er kompatible med POWERCONNECT™-systemet.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…