Indlæser

Black Friday

Velkommen til Black Friday i BAUHAUS

Vi begynder med vilde tilbud d. 24. November både online og i butikkerne til dette årets Black Friday 2017.
Vi er allerede i fuld sving med at finde de bedste Black Friday tilbud til dig.
Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af en god handel, ja måske allerede få styr på nogle af årets julegaver, så anbefaler vi at du holder dig opdateret på siden her og melder dig til vores nyhedsbrev.
Det vil også være en rigtig god idé at synes godt om vores Facebook side, hvor du helt sikkert vil se Black Friday relateret indhold.

Nedtællingen til Black Friday i BAUHAUS er begyndt

Vi kører Black Friday BLACK BOX igen i år

Vi gentager succesen med BLACK BOX til årets Black Friday, hvor du kan finde Black Friday tilbud med ekstra skarpe priser. Læs mere omkring BLACK BOX til Black Friday i BAUHAUS her på siden og i vores Black Friday avis.

 

Hvad er BLACK BOX?

Hvor er vi glade for at du spørger! I alle varehuse dækker vi et særligt "BLACK BOX" område af, med ekstra skarpe Black Friday tilbud, som først bliver afsløret klokken 21.00 og gælder indtil varehuset lukker klokken 24.00!

I vores Black Friday avis kan du se et udvalg af vores BLACK BOX tilbud, men alle vores varehuse vil klargøre flere ekstra skarpe varer til deres BLACK BOX område, som du kun kan få fingrene i, ude i butikkerne fra klokken 21.00. 

Så kan du først nå din Black Friday shopping til aften, vil det være en idé at stikke forbi din lokale BAUHAUS og kigge efter det afdækkede BLACK BOX område.

Så spørger du måske også, om vi har nogle gode tilbud tidligt på dagen, for dem der ikke kommer forbi om aftenen? Svaret er: ja da! - Læs mere herunder.

 

Black Friday Early Bird tilbud

Er du en af morgenfuglene, der gerne vil fylde shoppingkurven tidligt på dagen? Så er du måske interesseret i vores Early Birdie tilbud til de morgenfriske. Fra klokken 06:00 - 09:00 om morgenen vil du kunne opnå store besparelser på udvalgte produkter. Du finder dem i vores Black Friday avis og kan naturligvis shoppe i alle vores varehuse. Men der er rift om tilbuddene, så vent ikke for længe.

 

Black Friday nær dig

Find gode Black Friday tilbud i vores varehus nær dig. Vi har butikker spredt over hele Danmark, som du finder herunder. Du kan også slå dit postnummer op på denne side, og få vist dit BAUHAUS varehus, der ligger nærmest dig. 
Der vil naturligvis også være en sort fredag at finde på vores webshop, hvis du ikke lige har et varehust tæt på dig.

 

 

Black Friday Aalborg BAUHAUS Black Friday Esbjerg BAUHAUS
BAUHAUS Black Friday Glostrup BAUHAUS BLACK FRIDAY Herning
BAUHAUS Black Friday Hillerød BAUHAUS Black Friday Hjørring
BAUHAUS Black Friday Holbæk BAUHAUS Black Friday Ishøj
BAUHAUS Black Friday Kolding BAUHAUS Black Friday Næstved
BAUHAUS Black Friday Odense BAUHAUS Black Friday Randers
BAUHAUS Black Friday Roskilde BAUHAUS Black Friday Tilst, Aarhus
BAUHAUS Black Friday Valby BAUHAUS Black Friday Vejle
BAUHAUS Black Friday Viby BAUHAUS Black Friday Online