Filtrer på...

Håndstøvsugere
Rating
Tilbudsvarer
Serie
Spænding (V)
Batteri & oplader
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 7 produkter
Filter
Viser 7 produkter

Håndstøvsugere

En håndstøvsuger eller håndholdt støvsuger er en praktisk og smart løsning tiltænkt lettere rengøring. Den er fleksibel, let at håndtere og hurtig at finde frem, og en håndstøvsuger er den oplagte følgesvend til det rene hjem - eventuelt med børn eller husdyr.

Hos BAUHAUS har vi et solidt udvalg af ledningsfrie håndstøvsugere i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Udforsk udvalget af ledningsfrie støvsugere her på siden, og find samtidig en række råd til, hvad du bør undersøge, inden du skaffer dig en håndstøvsuger.

Vælg en håndstøvsuger

Du kender sikkert disse scenarier. Bilen trænger efterhånden til en gennemgående rengøring, for sæderne er fyldt med krummer, og måtterne på bagsædet er dækket til af sand fra børnenes gummistøvler. Men støvsugerledningen gør det besværligt både at nå bilen og komme rundt i alle krogene.

Det kan også være, at du kan nikke genkendende til følgende. Huset er netop blevet rengjort, og alle overflader skinner. Efter det første måltid får du dog øje på, at der allerede ligger et hav af krummer og madrester under bordet, og du orker ikke at hive støvsugeren frem fra skabet endnu engang. Og lige præcis her kommer en håndstøvsuger ind i billedet.

Måden, hvorpå den håndholdte støvsuger adskiller sig fra den almindelige støvsuger, er primært med sin fleksible form. En ledningsfri støvsuger er let at komme rundt i alle afkroge med, nem at opbevare og hurtig at finde frem.

En håndstøvsuger bør ikke ses som en erstatning af den traditionelle støvsuger, men en

håndstøvsuger kan i stedet ses som et supplement til den klassiske støvsuger, og den er særligt velegnet til dig, der har husdyr eller børn. Den er ekstra smart, hvis du skal foretage en let rengøring eller oprydning, og den er faktisk ikke kun anvendelig indenfor hjemmets fire vægge. Den kan nemlig også med fordel bruges til rengøring af eksempelvis bilen eller campingvognen.

Undersøg dette inden køb af en håndstøvsuger

Hvis du har besluttet dig for at få fat i en ledningsfri støvsuger, så er der en række overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger, hvilken type ledningsfri støvsuger der egner sig bedst til dine behov. Ikke alle håndstøvsugere er ens, og det er derfor væsentligt at dykke ned i følgende punkter:

Støjniveau: Enhver støvsuger har et relativt højt støjniveau, og dette gælder også håndholdte støvsugere. Der findes dog en række modeller, der støjer en smule mindre end andre, og hvis dette er et krav, anbefaler vi at tjekke decibelniveauet.

Kapacitet: Det er også en god idé at tjekke op på selve støvbeholderens kapacitet, da dette har en betydning for, hvor ofte beholderen skal tømmes og dermed også din effektivitet.

Batterilevetid: Det er vigtigt at sikre, at din håndstøvsuger har et solidt batteri, da et effektivt batteri også gør støvsugningen mere effektiv.

Opladningstid: En forholdsvis hurtig opladningstid er at foretrække, så du hurtigt kan komme i gang igen, når støvsugeren løber tør for batteri.

Sugeevne: En multifunktionel håndstøvsuger adskiller sig fra en almindelig støvsuger ved, at den oftest bruges til ekstra beskidte eller støvede områder, og det er derfor vigtigt, at du undersøger, om det er en kraftig håndstøvsuger.

Vægt: Hele pointen med en håndstøvsuger er jo, at den skal være fleksibel og let at komme rundt med, og det er derfor også væsentligt, at vægten afspejler dette.

Hvis du foretrækker almindelige støvsugere , har vi hos BAUHAUS også et stort udvalg til dig. Vi har tilmed et bredt sortiment indenfor både støvsugerposer og diverse rengøringsartikler .

Køb din håndstøvsuger hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af håndstøvsugere i forskellige størrelser og med forskellige funktioner. Når du har fundet din ønskede variant, har du mulighed for at online-bestille din håndstøvsuger direkte hjem til dig via vores Click & Collect service. Hvis det er lettere for dig, kan du også nemt bestille din støvsuger til afhentning i dit lokale BAUHAUS byggevarehus .

Hvis du har spørgsmål eller mangler ekstra vejledning i, hvilken type ledningsfri håndstøvsuger der passer bedst til dine behov, så anbefaler vi, at du besøger dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her står vores medarbejdere altid klar til at yde kyndig vejledning.

Håndstøvsugere

Viser 7 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto