Luk
Fri fragt
Kun webshop

Broil King træpillegrill Regal 400

Regal 400 træpillegrill fra Broil King i høj kvalitet med mulighed for app-styring via WiFi/Bluetooth.

Med Regal 400 får du en moderne og kraftfuld pillegrill, der kan styres ned til mindste detalje. På det digitale kontrolpanel kan du trinløst justere temperaturen helt op til 600°C og følge med i grillens status via det tydelige display.

Samtidig er der på kontrolpanelet mulighed for at vælge mellem tre hurtigindstillinger: rygning, indirekte- og direkte grillning. Så er der ikke lang tid til, at grillen er klar, og du kan gå i gang med at forberede en smagfuld middag til familie og venner.

Regal 400 byder på et grillareal på 64 x 48 cm samt en støbejernsrist og en mindre varmehylde. I pilletanken er der plads til hele 10 kg træpiller, som sikrer den smagfulde og karakteristiske røgsmag.

Regal 400 er altså oplagt til både Low and Slow grillning og til hurtige, høje temperaturer, når du skal grille pulled pork eller en steak med grillmønster og smagfuld stegeskorpe.

Træpillegrillen er desuden udstyret med et Premium eldrevet rotisseri, som kan tages af og på. Med et rotisseri får du en oplagt mulighed for at skabe saftige stege og en smagfuld grillkylling med sprødt skind.

Af praktiske features er Regal 400 udstyret med bl.a. redskabskroge, indbygget oplukker og et sidebord, så marinader og krydderier er lige ved hånden under grillning.

Produktinformation:

  • Grillareal: 64 x 48 cm (L x B)
  • Pilletank: 10 kg
  • Grillriste: støbejern 
  • Materiale: stål

 

Mere information
Varenummer 7202386A
Produkttype Træpillegrill
Varemærke Broil King
Farve Sort
Grillareal 64 x 48 cm
Materiale Stål
Serie Regal
Transportabel Nej
Du anmelder:Broil King træpillegrill Regal 400
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.