Luk
Fri fragt
Kun webshop

Broil King træpillegrill Regal 500

Regal 500 træpillegrill fra Broil King i høj kvalitet med mulighed for app-styring via WiFi/Bluetooth.

Regal 500 byder på et grillareal på 81 x 48 cm og styring ned til mindste detalje. Grillen kan du vælge at styre via Broil King Pellet app eller på det store, digitale kontrolpanel, hvor du trinløst kan justere temperaturen helt op til 600°C.

Træpillegrillen fra Broil King er velegnet til både Low and Slow og hurtig grillning ved høje temperaturer. Så alt efter om du skal lave Pulled Pork eller grille en steak, så den får det velkendte grillmønster og en smagfuld stegeskorpe, er Regal 500 den optimale pillegrill.

Træpillegrillen er desuden udstyret med et Premium eldrevet rotisseri, som kan tages af og på. Med et rotisseri får du en oplagt mulighed for at skabe både saftige stege og en smagfuld grillkylling med sprødt skind.

På kontrolpanelet er der desuden mulighed for at vælge mellem tre hurtigindstillinger: rygning, indirekte- og direkte grillning. Så er der ikke lang tid til, at grillen er klar, og du kan gå i gang med at forberede en smagfuld middag til familie og venner.

Grillristen er udført i kraftigt støbejern, og på den mindre varmehylde kan I let holde brød og lignende varmt, indtil resten af maden er klar. I pilletanken er der plads til hele 10 kg træpiller, som sikrer den smagfulde og karakteristiske røgsmag.

Af praktiske features er Regal 500 udstyret med bl.a. redskabskroge, indbygget oplukker og et sidebord, så marinader og krydderier er lige ved hånden under grillning.

Produktinformation:

  • Grillareal: 81 x 48 cm (L x B)
  • Pilletank: 10 kg
  • Grillriste: støbejern 
  • Materiale: stål
Mere information
Varenummer 7202387A
Produkttype Træpillegrill
Varemærke Broil King
Farve Sort
Grillareal 81 x 48 cm
Materiale Stål
Serie Regal
Transportabel Nej
Du anmelder:Broil King træpillegrill Regal 500
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.