Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Champost insektgødning Insektmøg 2 L

94,95 kr.

Med den 100% bæredygtige insektgødning – også kaldet Insektmøg – fra Champost, kan du forkæle dine planter med god samvittighed.

...
Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Med den 100% bæredygtige insektgødning – også kaldet Insektmøg – fra Champost, kan du forkæle dine planter med god samvittighed.

Insektmøg har et højt indhold af organisk stof og er et miljøvenligt alternativ til kunstgødning og flydende gødning. Gødningen frigives langsomt i takt med plantens behov, og den kan bruges til planter indendørs og udendørs i krukker, potter eller altankasser.

Insektgødningen er lavet af fluelarvers efterladenskaber, der er fyldt med næringsstoffer, som vil gavne dine planter. Den forbedrer jorden såvel som styrker dine planters vækst.

Insektmøget udgør ikke kun en solid, organisk næring til hjemmets planter – det lukker også kredsløb i fødevareindustrien. Larverne, som gødningen er et restprodukt fra, lever nemlig af vegetabilsk foder, som ligeledes kommer fra rest- og overskudsproduktion i nordjyske fødevarevirksomheder. Larverne selv anvendes derudover til foder hos lokale og udenlandske producenter.

Anvendelse: Grav først en 3-4 cm dyb rande omkring planten. Tilfør herefter ca. 1 spsk. insektgødning og tildæk med jord. Planten vandes som normalt. Er der tale om en større potte, kan du tilføre mere gødning efter behov.

Produktinformation:

  • Indhold: 2 L
  • Til indendørs og udendørs planter i krukker, potter og altankasser

Specifikationer

More Information
Produktnavn Champost insektgødning Insektmøg 2 L
Artikelnummer 1191718
Vægt, kg. 5.000000
EAN-nr 5707691002409
Nettovægt, kg. 5.000
Varemærke Champost
Produkttype Gødning

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto