Luk
Kun webshop

Champost rosenjord med vækstler 3000 l

Rosenjord fra Champost giver dig flotte, sunde roser med højere blomsterudbytte og bedre modstandsdygtighed over for skadedyr og sygdomme.

Når du anvender Champost rosenjord på dine allerede plantede roser, er det vigitgt ikke at beskadige rødderne. Dette gør du ved at lave et hul foran og bagved planten (året efter på højre og venstre side af planten) og derefter fylde hullerne med Champost Rosenjord.

Produktet kan også bruges til afdækning af roser, så du undgår ukrudt. Samtidig giver det roserne god og langsom næring, så du ikke behøver at gøde resten af året.

Ved brug i store krukker er det vigtigt, at krukken har et afløb i bunden, er frostsikker og har et 5 cm tykt dræn nederst (f. eks. vækstler). Derefter plantes roserne dybt og podestedet dækkes med 5 cm jord. Det anbefales at efterbehandle med gødning og afslutte med et 5 cm topdække af Champost jordforbedring.

Vær opmærksom på at volumen ved påfyldning er 3000 liter og at volumen ved levering er lavere, idet luft og vand gradvist forsvinder fra jorden - en helt naturlig proces.

Produktinformation:

  • Mængde: 300 liter

  • pH-værdi: 6,6

  • Tørstof: 47 %

  • Leveres i: big bag

Mere information
Varenummer 6408263A
Produkttype Blomsterjord
Varemærke Champost
Du anmelder:Champost rosenjord med vækstler 3000 l
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.