Luk
Kun webshop

Champost surbund med naturgødning 3000 l

Surbund fra Champost er den perfekte blandingsjord til haven, som kræver lidt af det hele.

Surbund er fremstillet af Champost naturgødning, Champost jordforbedring og grov sphagnum, der tilsammen løfter den generelle jordkvalitet og gør det let for dig at holde sunde pryd- og nytteplanter med flotte farver og stort udbytte.

Især rhododendroner trives på sur jordbund, men også hortensia, penetya, azalea, peris, lyng, calytea, pagodebusk og bregner samt både blåbær og tyttebær.

Ved at blande Champost surbund i den eksisterende jord kan du skabe dig det perfekte surbundsbed - du skal bare justere mængden af Champost surbund efter den eksisterende jords surheds- og porøsitetsgrad. Surbund egner sig også godt til anvendelse i højbede, hvor det er med til at holde på vand og næringsstoffer.

Champost surbund kan også anvendes som topdressing i surbundsbede (5-10 cm tykt lag) og i krukker med dræn i bunden (f. eks. Champost vækstler).

Det er vigtigt at afdække surbundsbede om vinteren, da surbundsplanter ikke tåler kulden, som vinteren medbringer. For at skåne planterne mest muligt bør afdækningen være af granris og ikke Champost jordforbedring.

Surbund leveres i big bags á 3.000 liter. Vær opmærksom på at volumen ved påfyldning er 3.000 liter og at volumen ved levering er lavere, idet luft og vand gradvist forsvinder fra jorden - en helt naturlig proces.

Produktinformation:

  • Mængde: 3000 liter

  • pH-værdi: 5,2

  • Tørstof: 30 %

  • Leveres i: big bag

Mere information
Varenummer 6408264A
Produkttype Blomsterjord
Varemærke Champost
Du anmelder:Champost surbund med naturgødning 3000 l
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.