PRESSEMEDDELELSE
BAUHAUS
SEPTEMBER

En arbejdsbi fejrer 25-års jubilæum
Chefen for varemodtagelsen i Bauhaus i Kolding elsker at have travlt og at arbejde, er det bedste, han ved. Den 1. oktober kan Behzad Travancic i daglig tale kaldet Bezo fejre, at han i 25 år har arbejdet i varemodtagelsen i Bauhaus.

Umiddelbart efter at Bezo kom til Kolding som flygtning efter krigen på Balkan, kom han i praktik i varemodtagelsen i Bauhaus, og det blev han så glad for, at han har arbejdet der lige siden.
”Med så mange år i samme afdeling har jeg stor erfaring i, hvordan tingene kører bedst, så jeg har også været udlånt til Bauhaus i både Næstved og Glostrup. Men jeg flytter ikke fra Kolding, for jeg elsker at bo her,” siger Bezo, nu med titel af varemodtagelseschef.

Elsker variation og travlhed
En god arbejdsdag for Bezo er, når der er vildt travlt i varemodtagelsen, og det myldrer med opgaver og mennesker omkring ham.
”Jeg kan lide den store variation, der er i mit job som varemodtagelseschef. Jeg arbejder med mennesker, med IT og med alle mulige varer, og for mig er det skønt, når vi har travlt, for jeg kan bare ikke stå stille,” fortæller Bezo, der gerne indrømmer, at han taler kort og præcist, så arbejdsopgaverne kan blive løst hurtigst muligt.

Bliver fint fejret
Selvom Bezo elsker at arbejde og ikke bryder sig om at stå stille, må han nok indstille sig på, at fredag den 29. september byder på andet end arbejde.
Den dag vil han nemlig blive fejret af kollegerne, der blandt andet hylder jubilaren med en festlig modtagelse og fælles morgenbord, ligesom Bauhaus takker for den store arbejdsindsats gennem 25 år.

Foto:
Chefen for varemodtagelsen i Bauhaus i Kolding med kaldenavnet Bezo fejrer 25 år jubilæum.

Yderligere oplysninger:
Gitte Høyer, Kragelund Kommunikation, mobil: 23 23 28 15, gh@kragelund-kommunikation.dk


 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto