Spar vand og energ i dit hjem!

Reducer dine energiomkostninger med GROHES vand- og energibesparende produkter til dit bad og køkken

Med stigende energipriser og klimakriser er det vigtigere end nogensinde at spare på ressourcerne derhjemme. Men hvordan kan vand, energi og dermed penge spares og uden nogen større indsats? GROHE tilbyder produkter, der sparer både vand og energi uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lær mere om hvordan du kan spare dine penge, mens du gør din del i kampen ved at mindske dit vand- og energiforbrug!

Produkter med vand- og energibesparende teknologier:

Vand- og energibesparende teknonlogier

GROHE SILKMOVE® ES

FORHINDRER UNØDVENDIGT FORBRUG AF VARMT VAND

Energibesparende koldstartsteknologi SilkMove® ES er en smart og enkel game changer: Med håndtaget stående i midterposition åbnes der kun koldt vand, der dermed forhindrer unødvendigt forbrug af varmt vand, hvilket sparer energi.

 

GROHE WATER SAVING

REDUCÉR DIT VANDFORBRUG UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KOMFORTEN

For at reducere vandforbruget med op til 50% anvendes en flowbegrænser, som reducerer vandforbruget når du vasker hænder fra 10 liter i minuttet til omkring 5 liter, eller i brusebadet fra 15 liter i minuttet til 7,5 liter i minuttet.

 

VAND- OG ENERGIBESPARELSER MED GROHE TERMOSTATER

FARVEL TIL TEMPERATURUDSVING OG VANDSPILD I BRUSEBADET

Vores termostatteknologier hjælper dig med at spare vand og energi. Lær den intelligente termostat at kende, og hvordan den sikrer stabile temperaturer, individuelle indstillinger og optimal komfort.

Beregning

*Dette beregningseksempel er baseret på følgende parametre: Husstand på 4 personer, der bruger 6 minutters brusetid, 2 minutter til at vaske hænder og 1 minut ved køkkenarmaturet per person per dag. Omkostningerne er baseret på følgende beregning: Energiomkostninger 3,57 kr./kWh, vandomkostninger 0,0386 26 øre/liter. Antagelse af strømningshastigheder: Gamle produkters strømningshastigheder: 15 l/min for bruser, 8 l/min for håndvaskarmatur og 12 l/min for køkkenarmatur. Nye produkters strømningshastigheder: 7,5 l/min for bruser, 5 l/min for håndvaskarmatur og 9,5 l/min for køkkenarmatur. Nye håndvask- og køkkenarmaturer udstyret med GROHE SilkMove® ES energibesparende teknologi. GROHE garanterer og står ikke ansvarlig for nøjagtigheden og rigtigheden af resultaterne, da beregningen afhænger af mange uforudsigelige faktorer og derfor er uforpligtende. Det afhænger især af vand- og energipriser, forbrugeradfærd og de tekniske installationer på stedet.

Totalomkostning pr. år med tilsvarende prodoukter

Totalomkostning pr. år GROHE vand- og energiprodukter

Mulig besparelser pr. år

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…