Luk
Kun webshop

Farmergødning økologisk køkkenhave- og drivhusmuld 1000 L i bigbag

Ved at bruge Farmergødnings køkkenhave- og drivhusmuld forbedrer du udbyttet i din køkkenhave og dit drivhus, så du får en god høst til sommer.

Produktet er fremstillet af komposterede planter og er lige til at plante i. Du kan både plante direkte i mulden eller blande den med din eksisterende jord.

Mulden er beregnet til at give god vækst i drivhuset til bl.a. agurker, peberfrugter, tomater, jordbær, meloner og krydderurter. I din økologiske køkkenhave er den velegnet til bl.a. gulerødder, radiser, kartofler og salat. Mulden er også god til større kummer, kar og højbede.

Det er ikke nødvendigt at udskifte din økologiske muld hvert år, men du skal dog holde øje med, at din muld har den nødvendige næring og struktur. Når både dit drivhus og din køkkenhave er etableret, skal du blot gøde det én gang om året. Til dette anbefales det at bruge Farmergødnings økologiske hønsegødning i enten pille- eller granulatform.

Produktet kommer i en praktisk 1000-liters bigbag, så du undgår unødigt svineri på dit fortov, i din indkørsel eller på terrassen.

Produktinformation:

  • Indhold: 1000 L
  • Rækker til: 1 m³
  • Består af: komposterede planter
  • Økologisk
Mere information
Varenummer 6401250A
Produkttype Grøntsagsjord
Varemærke Farmergødning
Egenskaber Økologisk
Volumen 1000 L
Du anmelder:Farmergødning økologisk køkkenhave- og drivhusmuld 1000 L i bigbag
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.