GARDENA fremstiller haveredskaber i en meget høj kvalitet. De kan bruges til en lang række forskellige formål og med deres smarte combisystem får du et endnu mere fleksibelt system. Rul op på siden og find nemt de haveredskaber, du mangler til din have!

I GARDENA finder du en virksomhed, der tror på, at haveredskaber skal være funktionelle, innovative og brugervenlige. Derfor tilbyder GARDENA ikke alene traditionelle haveredskaber, men også combisystemer til redskaberne. Det er systemer, der gør, at redskaberne kan kombineres på en lang række forskellige måder. Dermed kan du udvælge de værktøjer, der passer til din måde at arbejde på.

Det skal være en fornøjelse at arbejde i haven. Og det bliver det med GARDENA's combisystemer. Med dem slipper du for at rode rundt med redskaber, der er klodsede og ukomfortable at bruge. Vores combisystemer indeholder et langt repertoire af løsninger. I systemerne finder du for eksempel alt, hvad du skal bruge for at kunne kultivere dine bede og rydde gangstier og græsplæne for snavs og nedfaldsblade. 

Hos GARDENA går vi højt op i, at vores kunder får en god og sikker oplevelse med vores haveredskaber. Derfor er combisystemerne enkle og præcise at anvende, samtidig med at de er sikre og komfortable.

Tre fordele ved produkter fra GARDENA:

  • Combisystemer gør redskaberne fleksible
  • Gør arbejdet nemt og ergonomisk korrekt
  • Produkter, der passer til den moderne haveejer

Smarte combisystemer gør haveredskaberne fleksibelt


Når du tidligere har været på jagt efter redskaber til haven, er det meget muligt, at du har tænkt: Hvis bare jeg kunne kombinere det værktøj  med det, så ville det være helt perfekt. Den tankegang har GARDENA faktisk taget til sig. Derfor har de skabt et combisystemet.

Combisystemet er et intelligent system, der bygger på, at du selv kan sammensætte dine redskaber på kryds og tværs, så de passer bedst muligt til dig og den opgave, du har tiltænkt at anvende redskaberne til. Det betyder, at du kan kombinere skafter og haveredskaber med hinanden, som du vil. Alle redskaber passer som hånd i handske med det skaft, du sætter på dem, og omvendt. 

Når du kan tilpasse redskaberne til den måde, som du godt kan lide at arbejde på, frem for at skulle tilpasse dit arbejde til redskaberne, bliver det langt nemmere for dig at arbejde på den måde, som du bedst kan lide. Det er med til at gøre havearbejdet hurtigere og mere effektivt. Det er altid rart, lige meget om det er en sur pligt eller en hyggelig hobby.

Arbejdet bliver nemmere og ergonomisk korrekt

Som nævnt ovenfor bliver dit havearbejde meget nemmere, når du bruger redskaber, der hører til i det fleksible combisystem. Redskaberne i sig selv er dog også med til at gøre arbejdet nemmere, da de er udformet, så de passer til det arbejde, som du skal udføre i haven.

Udover selve arbejdet er der også tænkt over, hvilken stilling du skal stå i, når du skal arbejde. Når du arbejder i haven i mange timer, er det vigtigt, at du kommer til at stå i en ergonomisk korrekt stilling, så du ikke kommer til at overbelaste ryg, skuldre eller andre kropsdele. Det hjælper GARDENA redskaberne dig med.

Redskaber til havearbejde for moderne mennesker

GARDENA er en tysk virksomhed, der har en lang historie med at udvikle haveredskaber i en høj kvalitet. Virksomheden startede op i 1961 med at forhandle franske haveredskaber, og fra 1968 begyndte de at udvikle og sælge deres egne. Det er med til at gøre, at de løbende har fulgt udviklingen og kravene fra haveejere gennem tiden.

Deres lange erfaring gør, at de i dag fremstiller haveredskaber, der passer til det moderne menneske. Nogle nyder at gå og nusse i haven, mens det for andre er en pligt. Der skal være plads til begge dele. Hører du til den sidste, har GARDENA dog udviklet en række redskaber, der kan hjælpe dig med at gøre havearbejdet nemmere. Det er for eksempel en robotplæneklipper og en frugtopsamler, så du hurtigt kan få styr på nedfaldsfrugterne fra dine frugttræer.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra GARDENA

Når du skal købe et produkt fra GARDENA, skal du selvfølgelig først og fremmest vælge ud fra dit behov. Vi har et stort udvalg af forskellige former for produkter, og du kan derfor nemt finde et, der kan hjælpe dig med at løse dit behov.

Du bør dog altid tænke over, om det skal være et produkt, der passer i deres combisystem eller ej. I combisystemet kan du kombinere over 80 forskellige former for værktøj. Det er med til at give dig en utrolig stor pallette af værktøjer, som du kan bruge.

Vælger du et produkt, der ikke er i combisystemet, er det selvfølgelig vigtigt, at du ser på, hvad de enkelte produkter kan. Nogle af vores mest populære produkter fra GARDENA er en robotplæneklipper og en holder til en haveslange.

For robotplæneklipperen er det vigtigt at se på, om den kan klare en have, der er så stor så som din, mens det for holderen til haveslangen handler om, hvor mange meter slange du har brug for, at den skal kunne holde.

Med gode haveredskaber bliver arbejdet en leg

Det er frustrerende, hvis du skal stå og bakse med haveredskaber, der er sløve, eller som ikke er tilpasset til det arbejde, som du skal udføre. Det får arbejdet til at gå meget langsommere. Lige meget om du er vild med havearbejde eller ej, kommer det derfor også til at være en stor frustration for dig.

Med de rette haveredskaber ved hånden bliver det dog langt nemmere for dig at udføre arbejdet. Dermed kan du hurtigt få det overstået – eller virkelig gå i dybden med det, hvis det er det, som du ønsker.

Når du har fundet de haveredskaber fra GARDENA, som du skal bruge, kan du vælge at bestille dem med levering eller selv at hente dem i et af vores varehuse. Det sidste kalder vi Click and Collect, og der har du mulighed for at hente de varer, som du har købt, bare tre timer efter, du har bestilt dem på vores hjemmeside.

Rul op på siden og find nemt de produkter fra GARDENA, som du skal bruge.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto