Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gardena spreder XL

Vælg venligst for at se tilgængelighed
Bestil inden t m s for levering næste hverdag
Få besked, når varen igen er på lager,

Levering af denne vare er i øjeblikket ikke muligt

Levering af denne vare er ikke muligt

Vælg varehus for at se lagerstatus
i
Bemærk venligst

Placering i varehus
- Skift

Effektiv universalspreder fra Gardena i størrelse XL, der giver en jævn fordeling af frø, vejsalt og andet strømateriale på store områder på op til 800 m².

Universalsprederen er let at betjene ved hjælp af en åbne/lukke-funktion på håndtaget, hvor mængden af strø ligeledes kan justeres. Spredningsområdet varierer fra 1,5 til 6 meter afhængigt af gåhastigheden, og spredeskiven sørger for at fordele strøet jævnt og kun på de steder, hvor det er tiltænkt, så det ikke rammer brugeren. Gødningssprederen kan bruges i mange forskellige typer terræn takket være de store profilerede hjul, der kører godt på de fleste underlag.

Gardena spreder XL er særdeles velegnet til spredning af gødning, frø eller granulat i sommerhalvåret, mens den om vinteren kan anvendes som saltspreder. Sprederen er udført i korrisions- og vejrbestandigt materiale og kan nemt rengøres med vand efter brug.

Produktinformation:

  • Maks. arbejdsområde: ca. 800 m²
  • Spredebredde: 6 m
  • Beholderkapacitet: 18 L
Varenummer 6303615A
EAN 4078500033190
Produkttype Spredere
Varemærke Gardena

Andre produkter som dette

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.