Luk

Gardena vandingsur Water Control Master

Pålideligt vandingsur fra Gardena, der automatisk og effektivt vander din have.

Med en Water Control Master kan du indstille op til seks vandingsskemaer, hvori du kan justere vandingsstart, varighed og ugedage efter behov. Det kan være, at du vil forberede jorden med en forvanding eller skal rejse i en længere periode - hvis vejret ændrer sig kan du reducere varigheden i 10% trin eller stoppe den i en periode i 1-7 dage.

Når du har mulighed for at starte vandingen automatisk, kan du samtidig sikrer at vandingen sker på det mest energibesparende og effektive tidspunkt på dagen, eksempelvis tidligt på morgen eller om aftenen, så vandet ikke fordamper.

Uret er udstyret med et letaflæseligt LCD-display, hvor du kan se og ændre indstillingerne. Her kan du manuelt sætte vandingen i gang, hvis det skal ske udenfor den planlagte tid, eller aflæse batteriets status. Er batteriet for lavt, sikrer en "Sikker standsning"-teknologi, at vandingen ikke går i gang, uden at uret kan regulere vandingsprocessen.

Du kan med fordel anvende Water Control Master sammen med Gardena fugtighedssensor, der sørger for at vandingen ikke sker, hvis jordfugtigheden er tilstrækkelig.

Produktinformation:

  • Vandingsvarighed: fra 1 min til 4 timer

  • Vandingshyppighed: justerbar

Mere information
Varenummer 6304281A
Produkttype Vandingsure
Varemærke Gardena
Serie Master
Du anmelder:Gardena vandingsur Water Control Master
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.