Lad lyset tænde automatisk med en lyssensor

En lyssensor - eller bevægelsessensor - er et effektivt redskab til kun at bruge lyset, når du er til stede, men samtidig også til at sikre, at der netop bliver tændt lys, uden at du skal gøre noget. En lyssensor er effektiv både indendørs og udendørs, og der er faktisk rigtig mange fordele forbundet med at installere en lyssensor

Først og fremmest sparer du på strømmen, hvis du kun tænder for lyset, når din lyssensor opfatter, at du er i rummet eller i nærheden udenfor. Derudover så lever din pærer eller andre lyskilder længere, fordi de er tændte i mindre tid. Hvis du samtidig vælger LED-pærer, er der endnu mere at spare.

Umiddelbart er lyssensorer mest udbredte udenfor, men faktisk bliver de mere og mere populære indendørs. Du kan læse med herunder og bliv klogere på, hvilke fordele der er forbundet med at installere lyssensorer i og omkring dit hjem.

Derfor skal du vælge en lyssensor til indendørs brug

Det har generelt været mest udbredt med lyssensorer - eller bevægelsessensorer - udenfor, men flere og flere har fået øjnene op for, at det også giver god mening at bruge lyssensorer indenfor. Der er nemlig mange situationer, hvor du inde i dit hjem godt kunne bruge en hånd til at tænde lyset med. Eller en sensor. 

I de rum, hvor du ikke sidder eller ligger, men primært træder ind i eller igennem, er en lyssensor rigtig smart. Hvis du kommer hjem med varer i begge hænder, er det rart, at en bevægelsessensor registrerer din bevægelse og tænder lyset for dig. 

Ligeledes giver det mening i gangarealer, i store skabe eller walk-in-closets og sågar garager og skure. Dette er godt nok udenfor, men det er stadig rum, du går ind i. Og når du går ind, er det rart, at en lyssensor tænder lyset for dig. 

Derudover kan en lyssensor også hjælpe dig med at huske at slukke lyset. I gangarealer giver det mening, at lyset slukker efter 10-20 sekunder. Når du alligevel er gået, er der ingen grund til, at lyset er tændt. 

En lyssensor kan også være en form for tyverisikring. Hvis tyven træder ind, og sensoren registrer tyvens bevægelser, så tænder lyset. Dette kan have stor præventiv effekt, da tyven sandsynligvis stikker af, inden naboerne opdager, at der er nogen hjemme. 

Derfor skal du vælge en lyssensor til udendørs brug

Bevægelsessensorer er rigtig smarte at bruge udenfor. Især når det bliver mørkt tidligt på dagen, er det en fordel, at du blot skal bevæge dig rundt udendørs, og så tænder lyset. 

Mange vælger at sætte sensorer op i indkørslen og ved indgangen til huset. Også gerne hvis du har terrassedøre. Det er jo omkring indgangene til dit hjem, at du får alvor har brug for lys, da det er her, du går ind. Men det havde du nok regnet ud. 

Ligesom indenfor er en lyssensor ekstremt effektiv på indbrud og som tyverisikring. Hvis ubudne gæster vil trænge ind i dit hjem, så kan sensorer placeret udendørs faktisk få dem på andre tanker. Hvis lyset tænder med det samme, at nogen går ind på din grund, kan det være nok til at afskrække dem.

Hvis du får installeret sensorer, der får lyset til at blinke og fortæller omverden, at der er noget galt, vil du især beskytte din bolig mod indbrud. 

En sensor kan du altså få gavn både i det daglige, når du har brug for en hånd til at tænde lyset. Men en lyssensor kan også bruges både indendørs og udendørs til at holde tyve fra din bolig. Derfor giver det mening at se ind i, hvor du har brug for lyssensorer. 

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…