Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Halder gummihammer Simplex Ø50 mm

504,95 kr.

Denne bløde Simplex-gummihammer fra Halder har to forskellige slagflader: 1 med blå TPE-soft og 1 med grå TPE-mid. Begge indsatser er termopla...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne bløde Simplex-gummihammer fra Halder har to forskellige slagflader: 1 med blå TPE-soft og 1 med grå TPE-mid. Begge indsatser er termoplastiske elastomerer og efterlader ingen farveafslidning sammenlignet med konventionelle gummihammere.

Hammeren er særligt velegnet til indsætning af naatursten, opsætning af murværk og trapper, gipskonstruktion, møbelkonstruktion, vindues- og dørkonstruktion, opsætning af færdige vægge og placering af bjælker.

Den bløde, blå TPE-indsats er det blødeste i Simplex-serien, og det har kraftig dæmpning og er derfor velegnet til følsomt arbejde. Derimod muliggør den mellemhårde, grå TPE-indsats større slagkraft.

Støbejernshuset har en integreret håndtagsbeskyttelsesmanchet, som sikrer en høj brudmodstand. Træhåndtaget af høj kvalitet er vibrationsdæmpende og ergonomisk formet, og det er dobbeltbelagt i grebsområdet og derfor modstandsdygtigt over for snavs. Ifølge det smarte SIMPLEX-princip kan alle komponenter udskiftes og eftermonteres. Dette sparer ikke kun penge, men også ressourcer.

Produktinformation:

  • Materialer: TPE-soft, TPE-mid, jern, træ
  • Diameter, slagflade: 50 mm

 

Specifikationer

Produktnavn Halder gummihammer Simplex Ø50 mm
Artikelnummer 1071463
Vægt, kg. 1.060000
EAN-nr 4018945195947
Nettovægt, kg. 1.060
Produkttype Hammere

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto