Indlæser

Sandkasser

Filtrer

12 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Sandkasser 10
 2. Tilbehør 2
Længde (mm)
 1. 1200 4
 2. 1500 3
Bredde (mm)
 1. 1200 4
 2. 1500 5
Højde (mm)
 1. 240 4
 2. 250 4
 3. 1500 1

Alle produkter

12 produkter

Sandkasse – skab en hyggekrog til barnet i haven

I en sandkasse kan dit barn udfolde sin kreativitet, opøve sin motorik og få sit eget rum i haven. Alle vores sandkasser er fremstillet i en holdbar kvalitet, så de kan stå ude hele året. Find dit barns sandkasse her på siden!

Ønsker du at skabe et sted i haven, hvor dit barn kan lege, tumle og udfolde sin kreativitet, er en sandkasse det rette sted. Der kan barnet bygge alle de figurer i sand, som han eller hun kan finde på.

Her hos Bauhaus finder du flere forskellige former for sandkasser, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde en, der passer til dit barn og din have. Har du for eksempel en lille have, vil det stadig være muligt for dig at have en sandkasse, da vi også har nogle mindre modeller.

Tre fordele ved en sandkasse:

 • Giver dit barn mulighed for at udtrykke kreativitet
 • Sandet kan opøve barnets motorik
 • Skaber et rum for dit barn i haven

Børn elsker at finde på og udtrykke sig kreativt. Derfor er de også vilde med at sidde i en sandkasse, hvor de kan skabe deres helt egen verden med sandet: De kan bygge huse, slotte, floder, dyr, ja, alt hvad deres små krøllede hjerner kan finde på, er det muligt at skabe i sand.

Udover at sandet giver børnene mulighed for at udtrykke sig kreativt, bliver de også bedre til finmotorik af at lege i sand. Selvom du ikke tænker over det som voksen, kræver det faktisk en stor motorisk kunnen at lave for eksempel et sandslot.

En tredje fordel ved sandkassen er, at den giver dit barn et sted i haven, der kun er hans eller hendes. Har barnet ikke det, kan det være svært at vide, hvor han eller hun må lege i haven.

Sandkasser i høj kvalitet, der kan holde i mange år

Alle vores sandkasser er lavet i en høj kvalitet og kan derfor selvfølgelig tåle at stå ude i al slags vejr. Dit barn vil derfor kunne have glæde af sandkassen i mange år fremover.

Sandkasserne er meget simple for dig at samle selv. Dermed kan du hurtigt få sat sandkassen op i haven, så dit barn kan komme i gang med at lege.

En anden form for leg i haven, som, mange børn synes, er hyggelig, er et legehus. Der kan de ligeledes finde på en masse forskellige lege alene og sammen med søskende og venner.

Sandkassen giver hele familien mulighed for at lege

Med en sandkasse har både forældre og større og mindre børn et sted, hvor de kan lege sammen. Det giver jer mulighed for at have nogle superhyggelige timer sammen i haven. Har du som forælder brug for at kunne lave noget i haven, kan dit barn sidde og underholde sig selv i sandkassen.

Når du køber din sandkasse hos Bauhaus, leverer vi den lige til din dør, hvis du ønsker det. Dermed slipper du for at skulle tænke på transporten hjem selv – det vil gøre det meget nemmere for dig at købe den. Så rul op på siden for at se vores udvalg af sandkasser!

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.