Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Sandkasser (46)

I en sandkasse kan dit barn udfolde sin kreativitet, opøve sin motorik og få sit eget rum i haven. Alle vores sandkasser er fremstillet i en god og holdbar kvalitet, så de kan stå ude hele året. Du kan let finde dit barns nye sandkasse her..

1-32 af 46 produkter

Special Price 379,95 kr. Regular Price 499,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 46 produkter

Sandkasse med låg - lav en hyggekrog i din have

I en sandkasse kan dit barn udfolde sin kreativitet, opøve sin motorik og få sit eget rum i haven. Alle vores sandkasser er fremstillet i en god og holdbar kvalitet, så de kan stå ude hele året. Du kan let finde dit barns nye sandkasse her på siden.

Ønsker du at skabe et sted i haven, hvor dit barn kan lege, tumle og udfolde sin kreativitet, er en sandkasse det rette sted. Der kan barnet bygge alle de figurer i sand, som han eller hun kan finde på.

Her hos BAUHAUS finder du flere forskellige former for sandkasser, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde en, der passer til dit barn og din have. Har du for eksempel en lille have, vil det stadig være muligt for dig at have en sandkasse, da vi også har nogle mindre modeller. Du kan nemt sortere i vores udvalg, så du kun ser sandkasser, der passer til dine behov.

 

Tre fordele ved en sandkasse:

  • Giver dit barn mulighed for at udtrykke kreativitet
  • Sandet kan opøve barnets motorik
  • Skaber et rum for dit barn i haven

 

Børn elsker at finde på og udtrykke sig kreativt. Derfor er de også vilde med at sidde i en sandkasse, hvor de kan skabe deres helt egen verden med sandet: De kan bygge huse, slotte, floder, dyr - ja alt, hvad de kan finde på, er det nærmest muligt at skabe i sand. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Udover at sandet giver børnene mulighed for at udtrykke sig kreativt, bliver de også bedre til finmotorik af at lege i sand. Selv om du måske ikke tænker over det som voksen, kræver det faktisk en stor motorisk kunnen at lave for eksempel et sandslot.

En tredje fordel ved sandkassen er, at den giver dit barn et sted i haven, der kun er hans eller hendes. Har dit barn ikke det, kan det være svært at vide, hvor han eller hun må lege i haven.

 

Sandkasser i høj kvalitet, der kan holde i mange år

Alle vores sandkasser er lavet i en høj kvalitet og kan derfor selvfølgelig tåle at stå ude i al slags vejr. Dit barn vil derfor kunne have glæde af sandkassen i mange år fremover.

Sandkasserne er meget simple for dig at samle selv. Dermed kan du hurtigt få sat sandkassen op i haven, så dit barn kan komme i gang med at lege.

En anden form for leg i haven, som mange børn synes er hyggelig, er et legehus. Der kan de ligeledes finde på en masse forskellige lege alene og sammen med søskende og venner. Du finder vores udvalg af legehuse til børnene her.

 

Sandkassen giver hele familien mulighed for at lege

Med en sandkasse har både forældre og større og mindre børn et sted, hvor de kan lege sammen. Det giver jer mulighed for at have nogle rigtig hyggelige timer sammen i haven. Har du som forælder brug for at kunne lave noget i haven, kan dit barn sidde og underholde sig selv i sandkassen. Hvis du gerne vil se hele udvalget til leg og fritid, så kan du klikke lige her.

Når du køber din sandkasse hos BAUHAUS, leverer vi den lige til din dør, hvis du ønsker det. Dermed slipper du for at skulle tænke på transporten hjem selv – det vil gøre det meget nemmere for dig at købe den. Så rul op på siden for at se vores udvalg af sandkasser.

 

Køb din sandkasse med låg online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette sandkasse med låg, der passer hjem til din have, så er det nemt og enkelt at bestille den hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan dine børn nemlig hurtigt få glæde af sandkassen. Vi leverer både til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus i nærheden af dig med vores Click & Collect. Du afgører selv, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du vil se nærmere på vores sortiment af sandkasser. Her vil vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med alt den information, som du har brug for. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette sandkasse med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.