Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Irwin kombitvinge Quick Grip 300 mm

419,95 kr.

Quick Grip-kombitvingen fra Irwin er den ideelle løsning til hurtig og pålidelig spænding af arbejdsemner. Med en imponerende spændekraft på o...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Quick Grip-kombitvingen fra Irwin er den ideelle løsning til hurtig og pålidelig spænding af arbejdsemner. Med en imponerende spændekraft på op til 374 kg. giver denne tvinge dig mulighed for at fastgøre dine materialer sikkert og effektivt.

Tvingen er let at betjene takket være den praktiske aftrækker, hvor du hurtigt kan opnå en spændekraft på 136 kg. Den kan herefter justeres enten med håndtaget eller med skruen.

Den innovative Quick Change-mekanisme gør det nemt at få tvingen til at åbne sig i stedet for uden behov for ekstra værktøj. Kombinationen af metalkæber og en I-Beam-bar af stål sikrer, at tvingen forbliver stabil og holdbar under pres, samtidig med at den forhindrer bøjning.

Irwin kombitvingen er designet med limresistente puder, der gør rengøringen nem og beskytter både klemmen og arbejdsemnet mod skader. Med muligheden for forlængelse ved at forbinde flere klemmer sammen, giver denne tvinge dig fleksibilitet til at håndtere forskellige størrelser og former på dine arbejdsemner.

Produktinformation:

  • Længde: 300 mm
  • Spændekraft: op til 374 kg

 

 

Specifikationer

Produktnavn Irwin kombitvinge Quick Grip 300 mm
Artikelnummer 1420751
Vægt, kg. 1.120000
EAN-nr 3253560830120
Nettovægt, kg. 1.120
Varemærke IRWIN
Produkttype Klemmer
Dimensioner 300 mm ( L )
Længde 300 mm

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto