Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Ledvance SMART+ solar spydlampe spot 0,6W/RGBW IP44

Kun webshop

244,95 kr.

LEDVANCE SMART+ Bluetooth solcelle LED-lamper er en del af LEDVANCE-sortimentet til moderne og intelligent Smart Home belysning. Disse spydlam...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

LEDVANCE SMART+ Bluetooth solcelle LED-lamper er en del af LEDVANCE-sortimentet til moderne og intelligent Smart Home belysning. Disse spydlamper er ideelle til at skabe den perfekte atmosfære i din have eller udendørsområde.

Med LEDVANCE SMART+ får du pærer og lamper, der kan tilpasses dine behov. Om morgenen kan de give bløde farver, i løbet af dagen kan de skabe et lys, der understøtter koncentration og arbejdsevne, og om aftenen kan de skabe en hyggelig eller festlig stemning. Du får belysning skræddersyet til dine ønsker og behov.

Disse SMART+ Bluetooth solcelle spydlamper kræver ikke forbindelse til en stikkontakt. De oplades ved hjælp af sollys og kan indstilles til at tænde automatisk, når det bliver mørkt. Dette gør dem både energibesparende og miljøvenlige.

Du kan nemt styre belysningen via LEDVANCE SMART+ appen, som kan downloades til både IOS og Android-enheder. Appen giver dig mulighed for at opsætte og gemme forskellige lysscener, tidsstyringer og andre automatiseringer. Du kan også dæmpe belysningen helt ned til 10% af lysstyrken uden at bruge en ekstern lysdæmper.

LEDVANCE SMART+ sortimentet er bredt og omfatter også LED-pærer, LED-lamper, flexbånd, sensorer og plugs. Du kan vælge produkter til både indendørs og udendørs brug. Hvis du bruger vores plugs, kan du også integrere "ikke smart home" produkter i din smarte belysning, som f.eks. kaffemaskinen eller andre lamper uden smarte pærer.

Bemærk, at SMART+ Bluetooth produkterne kun kan styres inden for hjemmet. Din smartphone skal være inden for rækkevidde for at kunne styre belysningen.

Opgrader din udendørsbelysning med LEDVANCE SMART+ solar spydlamper og skab den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Ledvance SMART+ solar spydlampe spot 0,6W/RGBW IP44
Artikelnummer 1242316
Vægt, kg. 0.564000
EAN-nr 4058075763883
Nettovægt, kg. 0.438
Varemærke LEDVANCE
Produkttype Spydlamper
Serie Smart+
Dimensioner 9.2 x 24.5 x 34.8 x 9.2 cm ( L x B x H x D )
Effekt (W) 0.6
Spænding (V) 3.7
Dæmpbar Ja
Farvetemperatur (K) 3000
IP-klasse IP44
RA-værdi >80
Lumen (lm) 45
Materiale lampearmatur Plast
Lyskilde inkluderet Ja
Bredde 24.5 cm
Højde 34.8 cm
Længde 9.2 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto