Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Ledvance SMART+ solar spydlampe spot 1W/RGB IP44

Kun webshop

599,95 kr.

LEDVANCE SMART+ Bluetooth solcelle LED-lamper er en del af LEDVANCE sortimentet og er perfekte til moderne og intelligent Smart Home belysning...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

LEDVANCE SMART+ Bluetooth solcelle LED-lamper er en del af LEDVANCE sortimentet og er perfekte til moderne og intelligent Smart Home belysning. Disse lamper giver dig mulighed for at skabe den perfekte belysning til enhver tid på dagen. Om morgenen kan du nyde bløde farver, der skaber en behagelig atmosfære. I løbet af dagen kan lyset justeres for at understøtte koncentration og arbejdsevne, og om aftenen kan du skabe en hyggelig eller festlig stemning. Med LEDVANCE SMART+ får du belysning, der er skræddersyet til dine behov.

En af de store fordele ved SMART+ lamperne er, at du kan dæmpe belysningen helt ned til 10% af lysstyrken uden at skulle bruge en ekstern lysdæmper. Det er nemt og bekvemt. SMART+ lamperne er designet til hele familien og giver mere komfort i hverdagen.

Denne SMART+ Bluetooth solcelle spydlampe kræver ikke en stikkontakt, da den oplades ved hjælp af sollys. Lampen kan indstilles til automatisk at tænde, når det bliver mørkt. Du behøver ikke bekymre dig om at tænde eller slukke for lampen, den klarer det hele selv.

LEDVANCE SMART+ sortimentet er bredt og omfatter LED-pærer, LED-lamper, flexbånd, sensorer og plugs. Du kan finde produkter til både indendørs og udendørs brug. Hvis du ønsker at integrere "ikke smart home" produkter som f.eks. en kaffemaskine eller andre lamper uden smart pærer, kan du også bruge vores plugs.

Opsætning og styring af SMART+ produkterne er nemt via LEDVANCE SMART+ appen (IOS 9.0 og Android 4.4 eller nyere). Appen giver dig mulighed for at oprette og gemme forskellige lysscener, tidsstyringer og automatiseringer. Kun din fantasi sætter grænserne.

Bemærk, at SMART+ Bluetooth produkterne kun kan styres inden for hjemmet. Din smartphone skal være inden for rækkevidde for at kunne styre lamperne.

Med LEDVANCE SMART+ solar spydlampe får du en stilfuld og intelligent belysningsløsning til dit Smart Home.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Ledvance SMART+ solar spydlampe spot 1W/RGB IP44
Artikelnummer 1242314
Vægt, kg. 1.241000
EAN-nr 4058075763708
Nettovægt, kg. 1.025
Varemærke LEDVANCE
Produkttype Spydlamper
Serie Smart+
Dimensioner 45.5 x 4.8 cm ( H x Ø )
Effekt (W) 1
Spænding (V) 3.7
Dæmpbar Ja
Farvetemperatur (K) 3000
IP-klasse IP44
RA-værdi >80
Lumen (lm) 90
Materiale lampearmatur Plast
Lyskilde inkluderet Ja
Diameter 4.8 cm
Højde 45.5 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto