NAPOLEON GRILL
Med en Napoleon grill får du tårnhøj kvalitet, innovativt design og solid garanti. I vores brede sortiment af gasgrill fra Napoleon er der en grill, der passer til ethvert behov. Uanset grillenes størrelse eller antallet af funktioner, så har alle Napoleons grill én ting til fælles: Velgrillet mad – nemt, hurtigt og effektivt.

Andre grill fra Backyard Living
Backyard Living er dansk distributør for Napoleon Grill. Det er dog ikke kun gasgrill fra Napoleon, som Backyard Living står bag på det danske marked, men også det amerikanske grillmærke ved navn Traeger, som laver træpillegrill af højeste kvalitet. I Backyard Livings store grillunivers finder du derudover massevis af nemme grillopskrifter, som kan tilberedes på din nye Napoleon eller Traeger grill.

Napoleon Grill er ensbetydende med lækre grill i bedste kvalitet. Grillene er kendt og elsket for de mange unikke funktioner samt den solide kvalitet. Napoleons grill bliver hurtigt meget varme og særligt er Napoleons berømte SIZZLE ZONE sidebrænder blevet et stort hit blandt danskerne. 

Napoleon er et canadisk firma, som siden 1995 har udviklet gasgrill. I dag beskæftiger Napoleon mere end 1000 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er det det danske firma, Backyard Living, som har agenturet og leverer Napoleons grill til landets mange kunder. 

Hvilke fordele har en Napoleon grill?

SIZZLE ZONE™ 

Oplev magien ved en SIZZLE ZONE™ sidebrænder, der kan opnå en imponerende varme på op til 800° på blot få minutter. Brug den til at svitse kødet perfekt, inden det flyttes til indirekte varme i grillen. Dette sikrer en uimodståelig karamellisering af overfladen og sørger for, at saften bliver forseglet perfekt indeni. Du kan også bruge din SIZZLE ZONE™ som et ekstra blus til f.eks. at lave wokmad eller saucer.

Brænderrør i rustfrit 304 stål

Alle brænderrør i Napoleons gasgrill er fremstillet af rustfrit 304 stål, hvilket giver korrosionsbestandighed og optimal holdbarhed. Rustfrit 304 stål er ikke kun velegnet til udendørs brug, men det er også en miljøvenlig legering, der eliminerer behovet for hårde kemikalier under produktionen. Desuden er rustfrit stål 100% genanvendeligt.

JETFIRE™ tændingssystem 

Det unikke JETFIRE™ tændingssystem fra Napoleon sender en stråleflamme ud, der antænder hovedbrænderne individuelt hver eneste gang. Det er så simpelt som at dreje på knappen, og din grill er klar til brug. Hvis en brænder mod forventning slukker, aktiveres den automatisk igen takket være det specialbyggede krydstændingssystem kaldet Cross Light.

SAFETY GLOW™ 

Prestige og Prestige PRO™-modellerne imponerer ikke kun med det smarte LED-lys i knapperne, men også med den praktiske SAFETY GLOW™-funktion. Alle knapper skifter til rød, når brænderne er tændt og der er gas på, hvilket forhindrer, at du ved et uheld forlader en tændt grill.

Markedets bedste garantiprogram

Napoleon står bag et af markedets bedste garantiprogrammer for grillprodukter. Grillene er designet med omhu og sammensat af erfarne håndværkere, og produkterne gennemgår omhyggelige tests, herunder lækage- og kvalitetstest af brændere og ventilenheder. En kvalificeret tekniker inspicerer hver grill før emballering og forsendelse, for at du kan være sikker på at modtage et førsteklasses produkt fra Napoleon.

Hvilken Napoleon grill matcher dig?

Napoleon har flere forskellige grillserier, så du kan med sikkerhed finde en grill, der passer til din terrasse, have eller altan. 

TravelQ™

Napoleons TravelQ-serie tilbyder den perfekte løsning for dem, der ønsker en transportabel gasgrill i kompakt design, som er ideel til små altaner eller terrasser. TravelQ™ fås i to størrelser: 240 og 285 PRO. TravelQ™ 240 er den perfekte picnicgrill, mens 285 PRO har lidt mere plads samt to brændere, hvilket muliggør både direkte og indirekte varme. TravelQ™ 285 PRO kan både fås som bordgrill eller med en integreret, sammenklappelig vogn, så du nemt kan trille afsted med den.

Rogue® og Freestyle

Ønsker du en klassisk gasgrill uden en hel masse ekstrafunktioner, men stadig med evnen til at opnå høj varme og levere velgrillet mad? Så er Napoleons Freestyle eller de traditionelle Rogue® modeller det ideelle valg. Både Freestyle og Rogue® kombinerer Napoleons kvalitet med et minimalistisk design. Nogle modeller tilbyder endda muligheden for at vælge en version med den berømte SIZZLE ZONE™ sidebrænder.

Rogue® Special Edition og Prestige

For dedikerede grillentusiaster, der ønsker ekstra muligheder, er Rogue® Special Edition eller Napoleon Prestige® det rette valg. Rogue® Special Edition inkluderer imponerende funktioner som stor SIZZLE ZONE™ sidebrænder, infrarød bagbrænder og NIGHT LIGHT™ lys. Prestige-serien tager skridtet videre og giver funktioner såsom høj cookbox og SAFETY GLOW™ lys i knapperne.

Prestige PRO™

Hvis du søger den ultimative luksusgrill, er Napoleon Prestige PRO™ svaret! Disse grill tilbyder alt det bedste, en gasgrill kan levere – der kan bl.a. nævnes SIZZLE ZONE™, infrarød bagbrænder, isboks, høj cookbox, indvendigt lys samt SAFETY GLOW™ lys i knapperne og så er hele grillen bygget i topkvalitets 304 rustfrit stål. Her får du altså alt det, som en grillentusiast kan drømme om.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto