1 anmeldelse
Stil et spørgsmål

Osram TYREinflate 2000 dækpumpe

Kun webshop

629,95 kr.
3 1
Osram TYREinflate 2000 dækpumpe
3 Bristande info vad man fick Det kunde ha nämnts att man betalade fullpris för ett uppackat visningsexemplar.

Osram TYREinflate 2000 er en genopladelig dækpumpe med digitalt baggrundsbelyst display for nemmere og mere præcise trykmålinger og oppumpning...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Osram TYREinflate 2000 er en genopladelig dækpumpe med digitalt baggrundsbelyst display for nemmere og mere præcise trykmålinger og oppumpning af dæk, der viser trykværdier i BAR, kPA og PSI.

Osram TYREinflate 2000 har en intern hukommelse og takket være hukommelsesfunktionen kan op til fire forskellige værdier for forskellige dæk programmeres og gemmes.

Den er også udstyret med en autostop-funktion: Osram TYREinflate 2000 stopper automatisk, når det korrekte og forudindstillede tryk er nået. Via det medfølgende

USB-kabel er Osram TYREinflate 2000 genopladeligt, og der kræves ingen 12V-udtag til strømforsyning, så dette er ikke kun til oppumpning af bildæk, men kan også bruges til oppumpning af cykel-, scooter- og motorcykeldæk.

Det lette og kompakte design af Osram TYREinflate 2000 gør den ideel til brug på farten og kan tages med næsten overalt. Med den medfølgende opbevaringstaske skal du blot opbevare en taske eller rygsæk i bilens handskerum. Der medfølger beslag til montering og opbevaring på cykel.

Takket være powerbank-funktionen kan Osram TYREinflate 2000 også bruges som oplader til elektroniske enheder som f.eks. en mobiltelefon. Derudover kan den integrerede lommelygtefunktion give belysning om natten eller under dårlige lysforhold.

Der medfølger også et 2-delt adaptersæt, der kan bruges som stik til cykler, bolde og andre gummibåde med Presta ventiler. Osram tilbyder 2 års garanti på dette produkt.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Osram TYREinflate 2000 dækpumpe
Artikelnummer 1217200
Vægt, kg. 0.638000
EAN-nr 4062172198769
Nettovægt, kg. 0.638
Varemærke OSRAM
Produkttype Kompressorer

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto