Kun webshop

Outdoorchef gasgrill Lugano 570 G

Vælg venligst for at se tilgængelighed
Bestil inden t m s for levering næste hverdag
Få besked, når varen igen er på lager, og reserver prisen:

Levering af denne vare er i øjeblikket ikke muligt

Levering af denne vare er ikke muligt

Vælg varehus for at se lagerstatus
i
Bemærk venligst

Placering i varehus
- Skift

Moderne gaskuglegrill fra Outdoorchef med Easy-Flip system, Steakhouse Burner og sideblus.

Lugano 570 G kan i høj grad fungere som dit nye udekøkken med dets mange funktioner, der giver mulighed for at skabe nye og kreative retter.

Gasgrillen er udstyret med Outdoorchefs smarte Easy-Flip system, der består af en todelt tragt. Den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, mens den øverste kan vendes og giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Samtidig sikres der en optimal varmefordeling på grund af grillens kuglerunde design.

Er du til en god steak, kan stegepladen med direkte og høj varme give en veltilberedt bøf med den helt rette, karamelliseret stegeskorpe. Stegepladen er samtidig ideel til bruning af eksempelvis større stykker kød efter grillning.

På sideblusset kan du forberede nye, danske kartofler, sovser eller noget helt tredje. Blusset er placeret helt optimalt til, at du kan forberede forskelligt sidetilbehør, mens du er tæt på kødet til at holde øje med grill- og kernetemperaturer.

I tillæg hertil har Lugano 570 G også et praktisk design, hvor ingredienser, krydderier og andet tilbehør kan opbevares i det store underskab, hvor der desuden er plads til en gasflaske på op til 11 kg. Grillen betjenes let med elektrisk tænding, og et Safety Light system vil give dig mulighed for at sikre, at gasventilen er enten åbnet eller lukket.

Med Outdoorchefs Lugano 570 G er der altså mulighed for både at grille, bage og koge. Med et grillareal på Ø54 cm og den alsidige stegeplade og sideblus er gasgrillen den oplagte mulighed for at eksperimentere og være kreativ med udendørs madlavningen.

Produktinformation:

  • Mål: 128/162 x 73,3 x 111 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 54 cm (Ø)
  • Arbejdshøjde: 90 cm
  • Brænderydelse: 18,5 kW
  • Vægt: 150 kg 

 

Varenummer 7201001A
EAN 7611984021665
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 1
Bredde 73,3 cm
Farve Sort
Grillareal 54 x 54 cm
Højde 111 cm
Længde 162 cm
Materiale Stål
Serie Lugano
Transportabel Nej

Andre produkter som dette

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.