Luk

Outdoorchef gasgrill Minichef P-420 G 39 cm

Alsidig og moderne gas kuglegrill med en praktisk størrelse, der passer til mindre terrasser og altaner.

Grillen er udstyret med et porcelænsemaljeret 1-brændersystem og piezotænding, og der er ligeledes mulighed for både direkte og indirekte grillning med det smarte Easy-Flip system.

Outdoorchefs Easy-Flip system består af en todelt tragt, hvor den nederste beskytter mod fedtbrande og opflamning, mens den øverste tragt giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste

Minichef P-420 kommer med to aftagelige sidehylder, der kan fungere som ekstra opbevaring- og arbejdsplads til krydderier og grillredskaber, så de er lige ved hånden under madlavningen. Et nylonstyrket undermodul sikrer desuden, at grillen står sikkert og stabilt.

Med et grillareal på 39,5 cm har Minichef godt med plads til at kreere en god og anderledes middag til familie og venner.

Produktinformation:

  • Mål: 78 x 53 x 43 cm (L x B x H)

  • Grillareal: 39,5 cm (Ø)

  • Arbejdshøjde: 30 cm

  • Farve: sort

  • Brænder: 4.3 kW

Mere information
Varenummer 7200829A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 1
Farve Sort
Grillareal 39,5 x 39,5 cm
Serie Minichef
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Minichef P-420 G 39 cm
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.