Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Pressalit toiletsæde soft close universal S1164 - flere farver

0,00 kr.

Pressalit Universal S1164 giver dig design, der holder i både udtryk og materialer. Du får et toiletsæde, som er en tidssvarende udgave af et ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Pressalit Universal S1164 giver dig design, der holder i både udtryk og materialer. Du får et toiletsæde, som er en tidssvarende udgave af et designklassisk toiletsæde, skabt af Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn i 1975. 
Forbedret funktioner med Soft Close og Lift-Off, og samtidig er den afrundede front bibeholdt som en hyldest til designerne. 
PRESSALIT toiletsæde med låg, model ”Pressalit Universal”, art. S1164 af gennemfarvet hærdeplast med indbygget soft close inkl. BS37 universalbeslag i rustfrit stål til lift-off. - afmontering af sæde/låg letter rengøringen - centerafstand: 135 - 210 mm - belastning - ringsæde 240 kg - anvendelig på universelle toiletter - 10 års garanti

Materialer TOILETSÆDE: Materialet er gennemfarvet hærdeplast (UF A 10 = Ureaformaldehyd) uden indhold af miljøfarlige stoffer. UF-plast består af 67% ureaformaldehydharpiks, 28% cellulose samt 5% mineraler, pigmenter, smøremiddel og fugtindhold.
Råvaren fra leverandøren indeholder maximalt 0,03% fri formaldehyd og efter udhærdning endnu mindre. POLYGIENE (kun relevant for toiletsæder med polygiene): Polygiene består af biocidet sølvsalte (sølvklorid), der giver en antibakteriel effekt og hæmmer væksten af bakterier 24 timer i døgnet. BUFFERE: EVA (copolymer af ethylen og vinylacetat).
DÆMPERSÆT (kun relevant for toiletsæder med soft close): Hydraulisk dæmper med dæmperhus i rustfrit stål og plastdele i termoplast. BESLAG: Rustfrit stål type W. nr. 1.4301/M og termoplast.

Farve: flere farver
Belastning - ringsæde 240 kg

Specifikationer

More Information
Produktnavn Pressalit toiletsæde soft close universal S1164 - flere farver
Artikelnummer PC69848
Varemærke PRESSALIT
Produkttype Toiletsæder

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto