SMART+ fra LEDVANCE

Det er let at få et smart-hjem med LEDVANCE. Vores SMART+-serie dækker huset ude og inde og på farten, og når du først har installeret den gratis app, er du over halvvejs i mål.

Med appen kan du indstille den enkelte pære til at lyse, præcis som du vil have det. Du kan købe pærer, der kan skifte mellem 16 mio. farver og/eller skifte mellem varm og kold ved, dæmpes og times. Du kan koble lyset til stemmestyring via Google og Alexa, og du kan lave automatiseringer, der fx tænder lyset, når det regner.

Der er tre muligheder for, hvordan du kan styre pæren. Du kan vælge Bluetooth, wi-fi eller via en Zigbee – en gateway. Alle tre er hurtigt sat op via appen og styres på samme måde helt intuitivt.

Der er uendelige muligheder og 16 mio. fascinerende farver mellem varmt og koldt hvidt lys at vælge mellem. Og du behøver slet ikke at flytte dig fra lænestolen - du kan styre belysningen i hele huset med blot et tryk eller en stemmekommando.

Tænd lyset derhjemme med din mobiltelefon fra ferien for at få det til at se ud, som om du er hjemme. Alt du skal bruge er vores gratis app (bluetooth- eller wi-fi-app). SMART+ serien fra Ledvance er intuitiv og nemt at styre. Ligesom det er let at sætte dine belysningsprodukter op.

Med SMART+ serien fra LEDVANCE kan du forlænge lyset i haven på de lange mørke efterårsaftner med din mobiltelefon. Festhumør? Inddrag haven - sæt spotlys på!
Uanset hvilken stemning du ønsker at skabe, er der uendelige muligheder og 16 mio. fascinerende farver mellem varmt og koldt hvidt lys.
Du kan skabe fantastiske stunder med LEDVANCE belysningsløsninger i haven og rundt om huset. Det, der plejede at henligge i mørke, bliver nu lyst op. Perfekt betonet, så det passer til efterårshygge.
Tænd lyset derhjemme med din mobiltelefon fra ferien for at få det til at se ud, som om du er hjemme. Aktivér den udendørs belysning, når du nærmer dig dit hjem.
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto