Nyhed
Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Stanley løftearm Fatmax TradeLift 150 kg

999,95 kr.

Denne praktiske TradeLift-løftearm fra Stanley er designet til at hjælpe med at løfte store materialer eller genstande som f.eks. vinduer, dør...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Denne praktiske TradeLift-løftearm fra Stanley er designet til at hjælpe med at løfte store materialer eller genstande som f.eks. vinduer, døre, skabe eller apparater, når man arbejder alene.

En TradeLift-løftearm er ideel til løft, nivellering, fastholdelse og montering og leverer en løftekraft på op til 150 kg med en samlet løftekapacitet på 220 mm.

Dette professionelle, kraftige værktøj er konstrueret med henblik på sikkerhed og har et push down-håndtag, der kan betjenes med foden, så brugerne kan lægge pres på håndtaget for at lette håndfri løft af tunge byrder. Den har også en forsænket knap til fuld udløsning for at undgå utilsigtet aktivering.

TradeLift er bygget til præcision og er udstyret med en finjustering, som sænker løftepladen med op til 2,5 mm pr. tryk, hvilket muliggør finjusteringer ved nivellering af arbejdsemnet. En vinklet kant på basen sikrer, at værktøjet kan glide ind under lave genstande. Den har også fire undersænkede skruehuller til sikker forankring af liften og en stor bundplade, der hjælper med at undgå risikoen for at vælte.

Et lukket metalpladehus giver ekstra holdbarhed og forhindrer støv i at trænge ind i værktøjet, mens et ergonomisk formstøbt håndtag giver ekstra greb, komfort og kontrol.

Produktinformation:

  • Dimensioner, base: 6 x 170 x 125 mm
  • Løftekraft: 150 kg
  • Løftehøjde: 7-220 mm

Specifikationer

Produktnavn Stanley løftearm Fatmax TradeLift 150 kg
Artikelnummer 1463902
Vægt, kg. 2.745000
EAN-nr 3253561835506
Nettovægt, kg. 2.745
Varemærke STANLEY
Produkttype Løfteartikler

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto