Trailerudlejning / Biludlejning

NYT! Efter brug af varebilen skal du huske selv at fylde brændstof på.

Hvor vil du afhente din trailer? - Bemærk venligst, at du skal downloade USE4FREE-appen for at hente din trailer.

3 timer gratis - Separat pris for yderligere smarte tjenesterDownload appen!

Appen er din nøgle, du henter og afleverer din trailer i USE4FREE-appen. Download den ved at scanne QR-koden eller via App Store og Google Play.


Use4Free håndterer udlejningen af BAUHAUS-trailere. Du kan forhåndsreservere din trailer via appen eller låne den gratis, når du er i et BAUHAUS-varehus.
Du behøver ikke at handle hos BAUHAUS for at bruge Use4Free. Hvis du har brug for en trailer til et hvilket som helst formål, kan du altid komme forbi og låne en.
Den eneste grænse er dit behov.

Use4Free
USE4FREE er en selvbetjeningsløsning med smart teknologi, der gør det muligt for deleøkonomien at maksimere brugeroplevelsen og forenkle tjenesterne. Med appen kan du reservere, afhente og aflevere din USE4FREE-trailer i nogle få enkle trin - alt sammen i én app! Vores smarte låseløsning er en succes med over 100.000 gør-det-selv-brugere i Skandinavien. Vi er glade for at kunne bidrage til et moderne samfund, hvor deleøkonomi bliver mere og mere almindeligt. USE4FREE er en del af Brenderup Group, en af Europas førende producenter af trailere og læssesystemer. Vores produkter fås både til salg og leje og bruges af millioner af privatpersoner og virksomheder. Brenderup Group er markedsleder inden for trailerudlejning i Skandinavien og har været på markedet siden 1981. Vi tilbyder et bredt sortiment og de bedste trailere, hvor materialer og konstruktion er baseret på over 40 års udlejningserfaring.
Spørgsmål til trailerudlejning
Hvis du har spørgsmål, kan du bruge vores chatbot på www.use4free.dk


Trailer- og varebilsudlejning 

Det er ikke alle, der prioriterer at have sin egen trailer. Ofte er det fordi, en trailer ikke er noget, som du har brug for særlig tit, og så tager den meget plads at have stående. Desuden kan du nemt, enkelt og billigt leje en hos BAUHAUS.


Hos BAUHAUS har du mulighed for at låne en trailer eller varebil, når du står og mangler det. Vi tilbyder udlejning af:


• Flyttetrailere
• Åbne trailere
• Varebil

Det er nemt og enkelt at låne en trailer eller varebil hos os. Vi har et selvbetjeningssystem, hvor du bruger din smartphone til at låse den bookede trailer op med den dertilhørende elektroniske hængelås. Med samme hængelås afleverer du traileren på sin plads og afslutter bookingen i din smartphone.

Dertil skal du anvende vores app BAUHAUS Trailer. Det er ganske enkelt du følger bare anvisningen på vores trailer og i appen.

Vi gør venligst opmærksom på, at den elektroniske lås KUN kan bruges til den specifikke trailer og kan ikke anvendes til andre trailere eller andre ting.

Varebilen kan du også booke i appen. Men udlevering/returnering af nøgle skal ske i varehuset.

Du kan enten vælge at møde op i dit lokale BAUHAUS varehus eller reservere den trailer, du har brug for her på hjemmesiden eller via vores app BAUHAUS Trailer.

Udlejning af lukket trailer 

En lukket trailer er oplagt, når du skal flytte eller transportere møbler. Du slipper for alt besværet med at få bundet dine møbler fast og derefter køre rundt med bekymringen om, hvorvidt møblerne bliver, hvor de skal være eller ender på vejen. Med en lukket trailer kan du fylde den op til randen – selvfølgelig ikke over den maksimale vægt – og derefter lukke lågen i. Det er en nem måde, hvorpå du kan få transporteret så meget som muligt uden betænkeligheder.

Udlejning af åben trailer 

Har du ikke brug for at få transporteret nær så meget, så udlejer vi også åbne trailere. Disse trailere er oplagte, hvis du skal afhente eller transportere et enkelt møbel. Du har også muligheden for at leje en åben trailer med høje sider som for eksempel er oplagt, hvis du skal transportere haveaffald.

Udlejning af varebil 

Skal du derimod have transporteret det helt store læs fra A til B, så har du også muligheden for at leje en varebil her hos BAUHAUS. Med en varevogn kan du fylde godt op, så du har muligheden for at nøjes med at køre turen én gang. Kassevognen kan maksimalt lejes i tre timer ad gangen, så det er vigtigt, at du er opmærksom på, om du kan nå at få transporteret alle dine ting inden for denne tidsperiode.

Lejebetingelser 

Hos BAUHAUS har vi nogle lejebetingelser som skal opfyldes, inden vi kan udleje trailere eller varebiler. Det er blandt andet betingelser i forhold til:

  • Udlevering
  • Aflevering


Ved booking skal du altid angive dit gyldige kørekortnummer.

Dernæst er det vigtigt, at du som lejer undersøger varebilen eller trailerens tilstand og straks meddeler BAUHAUS, hvis der er skader eller mangler på den.

Hvis du bliver forhindret i at afhente traileren eller varevognen, har du mulighed for at afbestille den senest 1 time før afhentningstidspunktet. I tilfælde af dette, vil du blive fratrukket 25 kr. i reservationsgebyr.

Din BAUHAUS trailer eller varebil skal tilbageleveres i rengjort stand inkl. alt tilbehør. Du skal aflevere det lånte køretøj på det aftalte tidspunkt. Hvis dette ikke er muligt for dig, opkræves der forskellige beløb pr. time, alt efter om du har lejet en trailer eller en varebil.

Du kan læse mere om alle vores lejebetingelser hos BAUHAUS. Har du lejet en trailer, kan du finde alle informationer her. Hvis du derimod har lejet en varebil, kan du læse dine betingelser her.


Priser for udlejning  

Her hos BAUHAUS er der forskellige priser for udlejning. Dette kommer an på, om du vil leje en lukket eller åben trailer eller en varebil.

Leje af trailer er som udgangspunkt gratis. Men der kan komme ekstra omkostninger udløst ved f.eks. manglende rengøring på kr. 500 eller udeblivelsesgebyr på 199 kr. i tilfælde af forsinkelse.

Hvis du har valgt at leje en varebil, betaler du 149 kr. pr. påbegyndt time. Det er vigtigt, at du er opmærksomhed på, hvor længe du har brug for din varebil. Når du lejer din varevogn, skal du nemlig angive, hvor mange timer du skal bruge den i. Du kan maksimalt leje varevognen i tre timer ad gangen, og du betaler altid minimum for den bookede tid. Får du ikke afleveret varevognen tilbage i rette tid, er der et udeblivelsesgebyr på 500 kr.

Andre muligheder for udlejning via BAUHAUS 

Hos BAUHAUS tilbyder vi ikke kun udlejning af trailere og varebiler. Vi har også et bredt udvalg af maskiner og værktøj, som du kan udleje til dit næste store gør-det-selv projekt. Hvis du har brug for et bestemt stykke værktøj, kan du tage et kig her og se, om det er noget du kan finde i vores sortiment.

Hvis du kan finde det redskab, som du mangler, kan du nemt og enkelt reservere det.

Lej din trailer eller varevogn hos BAUHAUS i dag

Er du kommet frem til, at du har brug for at leje et køretøj til transportering, og ved du om det skal være en lukket trailer, åben trailer eller varebil, så kan du hurtigt reservere det ønskede transportmiddel her på siden eller via vores app BAUHAUS Trailer.

Du er også velkommen til at besøge dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, hvor du også kan reservere både trailer og varevogn uden gebyr.

Har du spørgsmål, eller er der noget, som du er i tvivl om, kan du se de mest stillede spørgsmål og svar i forhold til trailerudlejning her. Ellers er du altid velkommen til at spørge en af vores kompetente medarbejdere i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, så skal de nok vejlede og rådgive dig i den retning du ønsker.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto