BAUHAUS Sønderborg

Sønderborg

Åbningstider

Mandag - fredag
08:00-20:00
Lørdag
08:00-20:00
Søndag
08:00-20:00

Drivein åbningstider:
Mandag - Fredag 07:00 - 20:00
Lørdag - Søndag 08:00 - 20:00

Proff Service åbningstider:
Vores erhvervsafdeling åbner alle hverdage kl. 07:00

Velkommen til BAUHAUS Sønderborg

Har du brug for hjælp til dit næste gør det selv-arbejde, eller er du blot ude efter inspiration til dit næste projekt? Uanset hvad, så hjælper vi dig med kompetent og venlig rådgivning i BAUHAUS Sønderborg.

Hos BAUHAUS Sønderborg har vi et bredt udvalg af varer indenfor værktøj, malervarer, belysning/el-artikler, isenkram, VVS, fliser, opbevaringsløsninger, gulvbelægning, træ- og bygningsartikler, samt et stort udvalg af inde- og udendørs planter og haveartikler.

Hos BAUHAUS Sønderborg finder du alt fra plæneklippere til terrassebrædder og fliser, samt alt fra støvsugere, højtryksrensere til Weber-griller og udendørs pools. Vi har med andre ord alt, I kunne tænke jer til jeres hjem. 

BAUHAUS i Sønderborg - Vi hjælper dig med dit hus og din have

Skal huset eller haven have en ordentlig overhaling? I så fald hjælper BAUHAUS i Sønderborg gerne med renoveringen af jeres hjem, uanset om det skal foregå indenfor eller udenfor. 

Vi har masser af værktøj, så du selv kan give dig i kast med at renovere dit hjem eller din have. Vi har materialer, så du kan bygge din egen terrasse af enten træ eller fliser. Vi har maskinerne, der kan hjælpe dig med arbejdet. Vi har planterne, der får det hele til at se flot ud. Vi har faktisk alt, du skal bruge til dit næste renoveringsprojekt derhjemme. 

Alle BAUHAUS varehuse er indrettet, så de er overskuelige for dig som kunde. Vores produkter er alle placeret i overskuelige og lyse omgivelser, hvor du via vores indretningssystem kan blive ført direkte til den specialafdeling, man ønsker. Hvis ikke det lykkes dig at finde det, du søger, er du altid velkommen til at tage fat i vores søde personale, der står klar til at hjælpe. 

Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores store guideunivers, inden du drager ud i vores byggevarehus i Sønderborg.

BAUHAUS Sønderborg er placeret på Augustenborg Landevej. 

Kontakt varehuset via mail på:

Informationen: inf.sonderborg@bauhaus.dk

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto