Indlæser

DYRUP

(12)
Malingfirmaet Dyrup er et populært valg, når der skal males både ude og inde. Den slidstærke maling gør, at du får et resultat, der holder i mange år fremover. Det skyldes ikke mindst, at malingen er særligt tilpasset til de områder, hvor den s..

Viser 12 produkter

Dyrup

Malingfirmaet Dyrup er et populært valg, når der skal males både ude og inde. Den slidstærke maling gør, at du får et resultat, der holder i mange år fremover. Det skyldes ikke mindst, at malingen er særligt tilpasset til de områder, hvor den skal påføres, for eksempel en væg i kælderen. Rul op på siden og find nemt den maling fra Dyrup, der passer til dit hjem!

Dyrup er historien om danskeren Sigurd Dyrup, der drog til USA under første verdenskrig for at studere farve- og lakproduktion og skaffe råvarer hjem til Danmark. Her blev han hurtigt vicepræsident i et farvefirma, men i 1924 vendte han hjem og stiftede i 1928 farvefabrikken S. Dyrup & Co A/S.

Siden har Dyrup været først med både rustbeskyttelse, vandbaserede og andre miljørigtige malinger, samt træbeskyttelse og Dyrup grunder-produkter. I dag leverer de maling til både gør-det-selv-folket og professionelle malere og ejes af PPG Industries, der er verdensførende inden for overfladebehandling og specialmalinger.

Fælles for dem alle er, at de er meget slidstærke, hvilket giver dig et resultat, der kan holde i mange år. De er særligt tilpasset til de rum og materialer, som de skal være på. Du kan derfor for eksempel finde maling, der er skabt særligt til træ og metal og maling med en fugtbremsende effekt, der kan bruges i kældre.

Tre fordele ved Dyrup:

  • Slidstærk maling
  • Kan bruges både inde og ude
  • Fugtbremsende maling til kælder og badeværelse

Slidstærk maling, der kan holde i mange år

Lige meget hvor du skal have malet, er det rart, at malingen kan holde i mange år. Dermed slipper du for skulle male igen lige foreløbig – medmindre din smag ændrer sig selvfølgelig. Al malingen fra Dyrup er kendetegnet ved, at den er meget slidstærk og holdbar. Den er skabt til bestemte materialer, hvilket gør, at den vil have en endnu bedre holdbarhed.

Både til indendørs og udendørs brug  

Nogle former for maling fra Dyrup er skabt til at blive brugt inden for, mens andre er blevet fremstillet særligt til at blive brugt udenfor. Der er dog også maling, der kan klare forholdene både ude og inde. Lige meget om du skal male i stuen eller på skuret, giver det dig dog en høj grad af fleksibilitet, at du nemt kan finde en maling i god kvalitet, som du kan påføre, hvor du ønsker.

Maling til kældre og badeværelse, der kan klare fugt

Skal du male et sted, hvor der er en høj luftfugtighed eller generelt er et mere fugtigt miljø, er det vigtigt, at du vælger den rette maling. Det skal være en maling, der kan holde til fugten, så du får et resultat, der kan holde i meget længere tid.

Dyrup fremstiller maling med en særlig fugtbremsende effekt og maling, der gør, at dine vægge får den beskyttelse, de har brug for. Derudover får du stadig et resultat, der kan holde i lang tid fremover.

Sådan vælger du det rette produkt fra Dyrup

Der er en række faktorer, som det er vigtigt, at du tænker over, inden du køber maling. Det er selvfølgelig først og fremmest, hvor malingen skal bruges henne, og hvilket materiale den skal males på. Derudover skal du også huske at bruge en grunder, så malingen holder i længere tid.

Hvor malingen skal være henne, har betydning for, hvor slidstærk malingen skal være. Er det i køkkenet, vil du løbende have behov for at kunne rengøre væggene. Det stiller nogle ekstra krav til malingen. På børneværelset vil malingen også hurtigt blive fedtet af børnenes fingre, der er det derfor også vigtigt at vælge en maling, der er nem at rengøre. I kælderen og på badeværelset, hvor der er mere fugtigt, skal du vælge en maling, der kan holde til det.

Du bør også tænke over, hvor meget malingen bliver udsat for sollys. Er det et rum med meget sol, vil malingen hurtigere falme eller gulne. Det er derfor vigtigt, at du vælger nogle farver og en type maling, der kan holde til det.

Farve og mathed er afgørende for udseendet

Farven på malingen spiller selvfølgelig også ind i forhold til, hvilken form for maling du skal vælge. Du kan påføre al malingen fra Dyrup med det samme, men ønsker du en anden tone, skal du henvende dig til personalet i dit lokale BAUHAUS-varehus.

Udover farven på malingen skal du også overveje, om du ønsker en mat eller en blank maling. Mørke farver får for eksempel en ekstra dybde med en blank maling, hvorfor det giver mest mening at vælge dem. Blank maling giver da også en flot, glat og lukket overflade, der er nem at rengøre. Den fremhæver dog også i højere grad ujævnheder, tapetoverlapninger og lignende.

Der er mat mere nådigt: Det er langt sværere at se ujævnheder, og den reflekterer ikke sollys i lige så høj grad. Dens ru overflade gør dog, at den er sværere at gøre ren, fordi porerne bliver fyldt op med sæbevand, når du vasker den over.

Skab det rette udseende med en maling fra Dyrup

Malingen har stor betydning for både udseendet og funktionaliteten i dit hjem. Derfor er det vigtigt, at de to går op i en højere enhed. Det kan du nemt opnå, når du vælger maling fra Dyrups. Du kan få en holdbar løsning både ude og inde og kan nemt finde en maling, der passer til rum, hvor du har brug for at gøre ekstra rent.

Her hos BAUHAUS har du mulighed for at vælge mellem, om du vil have malingen leveret direkte til din adresse, eller om du selv vil hente den i vores varehus. Du kan vælge det nærmeste varehus, og inden for vores åbningstid kan du hente malingen bare tre timer efter, at du har bestilt den. Den løsning kalder vi Click and Collect. Med den kan du være sikker på, at malingen er der og er klar til afhentning, samtidig sparer du nogle penge i forhold til levering.

Rul op på siden og find den maling fra Dyrup, der passer til dine behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.