Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

DIY Guide: Byg din egen bænk af Douglas planker

Plankebænk | DIY Guide til at bygge din egen bæk af Douglas planker | BAUHAUS

Møbler af planker er både smukke, funktionelle og topmoderne, og der står efterhånden et plankebord eller en bænk af planker i rigtig mange danske hjem. Det forstår vi godt, for plankemøblerne giver rigtig mange muligheder, da du kan vælge træsort, størrelse og behandling lige netop som du ønsker dig.

Hvis du selv giver dig i kast med at lave dit eget plankebord eller bænk er du garanteret at få lige præcis det møbel, du drømmer om. Der er dog også flere valg og overvejelser at gøre sig, og derfor har vi samlet en DIY Guide til dig, så det bliver lidt nemmere at komme i gang med projektet. Her guider vi dig til, hvordan du kan lave din egen bænk af smukke Douglas planker, men hvis det er et plankebord, du drømme om, så har vi også en grundig DIY Guide til det. Den finder du lige her.

 

Sådan gør du

For at lave din nye plankebænk får du brug for følgende materialer:

Du kan finde alt, du har brug for i BAUHAUS. Besøg dit lokale byggevarehus eller BAUHAUS webshop her.

Nu er du klar til at følge guidens otte trin:

 

Så står din nye bænk af Douglasplanker klar, og du har nu et både smukt og funktionelt møbel, der både ser flot ud alene, men som også passer godt sammen med et hjemmelavet plankebord.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.