Indlæser

Brusehoveder & bruseslanger

(201)
Et brusehoved er ikke bare et brusehoved. Der findes mange forskellige typer af brusehoveder, og hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg fra kvalitetsmærker som Hansgrohe, Damixa og Adora, hvor der er noget for enhver smag. Se også nærmere p..

1-32 af 201 produkter

4.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Fra: 84,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
5.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 279,16 kr. Regular Price 348,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Special Price 103,16 kr. Regular Price 128,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 115,96 kr. Regular Price 147,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 479,16 kr. Regular Price 598,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Special Price 111,96 kr. Regular Price 139,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
3.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Special Price 66,36 kr. Regular Price 82,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 146,36 kr. Regular Price 182,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 201 produkter

Brusehoveder og bruseslanger

Et brusehoved er ikke bare et brusehoved. Der findes mange forskellige typer af brusehoveder, og hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg fra kvalitetsmærker som Hansgrohe, Damixa og Adora, hvor der er noget for enhver smag. Se også nærmere på vores eget mærke Camargue, som byder på prisvenlige produkter i høj kvalitet.

Den klassiske håndbruser er et godt, alsidigt valg. Vælg mellem mange forskellige, smukt designede modeller med smarte funktioner som vandbesparelse, temperaturbegrænsning, antikalk-funktion og flere forskellige stråletyper.

Du kan også tage skridtet videre og gøre dit bad til en luksuriøs oplevelse med en hovedbruser, der indhyller dig i en blød bruseregn. Få en god start på dagen med den helt rigtige badoplevelse.

Og husk bruseslangen – hvis du ikke allerede har en, så finder du en hos os. Vi har også tilbehør til blandt andet vægmontering, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dit nye brusehoved. Kig rundt på BAUHAUS.dk, og find lige præcis det brusehoved og den bruseslange, du har brug for, og som passer til dine behov.

Du kan også besøg dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, se produkterne med egne øjne og få råd og vejledning af vores dygtige personale, som står klar til at hjælpe dig.

Find det rette brusehoved og bruseslange til dit badeværelse

Det daglige bad om morgenen er en fast rutine for rigtig mange, og så er det vigtigt, at du har det helt rette brusehoved i brusekabinen. Bruseren skal gerne kunne afgive den mængde vand, så det føles dejligt og behageligt for netop dig. Derfor er det vigtigt, at du finder et brusehoved, der imødekommer dine ønsker og behov.

Her er det væsentligt, at du både tænker på funktionaliteten og på æstetikken, når du er på udkig efter et ordentligt brusehoved hjem til badeværelset.

Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan bruseren passer sammen med resten af dit badeværelse rent indretningsmæssigt. På den måde undgår du nemlig, at bruseren ikke kommer til at kluntet eller uhensigtsmæssigt, men derimod flot og indbydende.

Hvis du har mange runde former på badeværelset, så vil det eksempelvis virke malplaceret at have et stort firkantet brusehoved med tilhørende bruseslange. Det vil ikke virke naturligt.

Har du brug for inspiration til indretning af badeværelset, så kan du læse vores guide om indretningstendenser her.

Rengøring og vedligeholdelse af brusehoved og bruseslange

Nøjagtig ligesom resten af dit badeværelse så er det også nødvendigt, at du sørger for at rengøre og vedligeholde dit brusehoved og bruseslange. På den måde kan du nemlig bevare det flotte design samt bruserens funktionalitet.

Det er i høj grad kalk, bakterier og andet snavs, der er den helt store udfordring, så derfor er det en god idé at holde kalken på brusehovedet væk.

Her kan du tage fat på kalkfjerneren eller husholdningseddiken og lægge brusehovedet i en balje med husholdningseddike eller eddikesyre. Dette kan hurtigt fjerne aflejringerne af kalk. Hvis du tørrer hele brusearmaturet af efter hvert bad, så kan du minimere risikoen for, at der dannes kalk.

BAUHAUS har lavet en guide til, hvordan du afkalker dit brusehoved. Læs guiden her.

Komplette brusesæt i lækre designs

Hos BAUHAUS forhandler vi også flotte brusesæt i flotte designs. De fleste brusesæt inkluderer brusehoved, bruseslange og brusestang. Du kan vælge imellem materialer som krom, messing, rustfrit stål og andre materialer samt det klassiske, runde design eller et firkantet brusehoved.

Her er fire fordele ved et nyt brusesæt:

Du kan få både håndbruser og hovedbruser
Stort udvalg af holdbare materialer som rustfrit stål, krom og messing
Forskellige brusestråler med forskellig brusetryk
Mange designs og størrelser til dine behov

Vores udvalg gør det lettere for dig at finde frem til netop dét design, som du bedst kan lide. Det gælder uanset om du har brug for et fuldt brusesæt eller blot et brusehoved eller en bruseslange. Her finder du vores samlede udvalg af brusesæt.

Køb brusehoveder og bruseslanger online hos BAUHAUS

Når du har fundet et brusehoved eller en bruseslange, der passer til dit badeværelse, så er det let og ligetil at bestille varerne direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få oplevelsen af et lækkert bad. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse nær dig via vores Click & Collect.

Er du interesseret i at se nærmere på vores sortiment af brusehoveder og bruseslanger, så kan du altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores erfarne medarbejdere hjælpe dig med at finde det udstyr, som du har brug for til badeværelset.

 

FAQ:

 1. Hvilke materialer er en bruseslange lavet i?
  Du kan finde bruseslanger i flere forskellige materialer. Eksempelvis få bruseslanger i plast med en spiralindsats, der gør den holdbar, og at den kan bøjes. Du kan også få bruseslanger med en sølvfarvet overflade med en indbygget slange i PVC, der sikrer en lang levetid. Det er også muligt at finde bruseslanger i robust metal, som også passer til ethvert badeværelse.
 2. Hvordan skifter man bruseslange?
  Når du skifter din bruseslange, kan der godt være lidt vand tilbage i slangen. Du skal starte med at skrue slangen af ved armaturet, og derefter monterer du blot den nye bruseslange. Husk, også at sætte pakninger i. De følger typisk med, når du køber bruseslangen. Det kan være nødvendigt at bruge en skruenøgle til udskiftningen.
 3. Hvornår skal man skifte sin bruseslange?
  Som udgangspunkt kan du bare skifte din bruseslange, hvis den er gået i stykker, eller hvis den er så kalket til, at den ikke kan reddes. Ellers kan du naturligvis også skifte bruseslangen, hvis du vil udskifte hele brusesættet, eller hvis du blot har lyst til en ny bruseslange i et andet materiale.
 4. Hvordan monteres et brusehoved?
  Når du udskifter et brusehoved, skal du forberede dig på, at der kan komme lidt vand ud på gulvet ved afmonteringen. Start med at skrue det gamle brusehoved af, og monter det nye brusehoved ved at skrue det på bruseslangen. Husk, at sætte pakninger i, som ofte følger med det nye brusehoved. Det lyder ret simpelt, og det er det også.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.