Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Håndklædestænger (124)

Mangler du en knage eller håndklædestang til badeværelset? Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige løsninger til at hænge dine håndklæder til tørre. Der er ikke noget værre end et vådt og koldt håndklæde, især ikke hvi..

1-32 af 124 produkter

1.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.139,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.139,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.079,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.139,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 124 produkter

Håndklædestænger

Mangler du en knage eller håndklædestang til badeværelset? Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige løsninger til at hænge dine håndklæder til tørre.

Der er ikke noget værre end et vådt og koldt håndklæde, især ikke hvis det stadig er lidt fugtigt, når du er på vej i bad igen. Derfor er det nødvendigt med håndklædestænger, så dine håndklæder ikke ligger våde, krøllet sammen på gulvet og samler en masse bakterier. Med en håndklædestang fra BAUHAUS kan dine håndklæder hænges op, så de med garanti er helt tørre, næste gang du skal bruge dem.

 
Hvordan vælger jeg den rette håndklædestang?

Om du har et stort badeværelse med masser af plads til opbevaring, eller om du har et lille badeværelse, hvor du skal have den løsning til håndklæder, som fylder mindst muligt, så skal du nok finde det helt rigtige i vores udvalg.

Der er dog nogle ting som er værd at overveje, inden du vælger din løsning til ophæng af håndklæder:

  • Hvor skal den placeres?
  • Skal det være en håndklædestang eller knager?
  • Har jeg brug for en håndklædestang med flere arme?
  • Hvilket design skal den have?
  • Hvad er dit budget?

Først og fremmest er det altså vigtigt, at du overvejer, hvor du har plads til opbevaring af håndklæder. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilken type løsning du skal gå efter. Dernæst er det også vigtigt, at du vurderer, hvorvidt du kun har brug for én håndklædestang eller flere på badeværelset. Det kan for eksempel være nyttigt, hvis I er en familie som ofte har gæster på besøg, så de kan få deres gæstehåndklæder hængt til tørre.

Hos BAUHAUS forhandler vi både knager og stænger, som begge er løsninger til ophæng af håndklæder. Vælger du knager til dine håndklæder, skal du huske, at knagerne skal hænge så højt, at dine håndklæder ikke rammer hverken gulvet eller et badeværelsesmøbel. Hvis det ikke er en mulighed for dig, er en håndklædestang oplagt, da dine håndklæder kan hænge foldet, så de ikke er nær så lange. Når du har besluttet dette, kan du se udvalget af farver, materialer og designs og udvælge din favorit. Vores håndklædestænger findes i en bred prisklasse, så du kan finde en, der passer ind i dit budget.

 
Hvilke typer af håndklædestænger findes der?

Hvis du har taget et kig på vores sortiment, kan du nok se, at der er et bredt udvalg af forskellige typer af håndklædestænger. Hos BAUHAUS finder du ophæng i diverse former, farver og designs. Det kan være svært at vælge, hvilket design du går efter, men du finder for eksempel disse i vores sortiment:

  • Håndklædestænger med svingbare knager
  • Håndklædestænger med svingbare arme
  • Dobbelte håndklædestænger
  • Knager med flere kroge
  • Håndklædeholder som stumtjener

Vi forhandler både håndklædestænger i metal, rustfrit stål og krom. Materialet afspejler selvfølgelig prisen, men generelt er alle vores håndklædestænger designmæssigt både elegante og moderne.

I forhold til montering af håndklædestængerne kan du finde enkelte som er selvklæbende. Ellers har alle håndklædestænger i vores sortiment skjult montering, så de kommer til at hænge pænt på badeværelsesvæggen.

Desuden fås de i forskellige nuancer som sort, hvid, sølv og messing samt mat eller blank finish. Dermed er en ny håndklædestang en nem, enkel og billig måde at give badeværelset fornyelse på.

 
Priser på håndklædestænger fra BAUHAUS

Hos BAUHAUS forhandler vi et stort udvalg, og vi har noget for enhver smag og pengepund. Det er et mål for os, at alle kunder kan være med på vores priser. Du kan eksempelvis vælge mellem luksuriøse mærker af høj kvalitet som Hansgrohe og Smedbo samt mere budgetvenlige mærker som Haceka og Camargue.

Uanset hvor stort et budget du vælger at bruge på interiør til badeværelset, så får du en håndklædestang, som kan fungere som en stilfuld og designmæssig detalje – som selvfølgelig har en hygiejnisk og praktisk funktion for dine håndklæder.

 
Mangler du mere inspiration til fornyelse på badeværelset?

Hvis du vil gå et skridt længere i forhold til at få lækre, tørre og hygiejniske håndklæder, kan du med fordel tage et kig på vores imponerende udvalg af håndklædetørrer. Det er et oplagt valg for dig, som gerne vil skrue lidt op for det luksuriøse på badeværelset.

Vil du give dit badeværelse den helt store tur, kan du tage et kig på vores badeværelseskategori. Her kan du for eksempel finde håndvaske, armaturer og badekar, så du kan give rummet et helt nyt udtryk.

Hvis du bare ønsker at skabe nogle detaljer og en hyggelig stemning på badeværelset, kan du pryde det med smukke blomster eller planter. Derudover er det også nemt og mere budgetvenligt at udskifte dit bruseforhæng eller bademåtte med noget friskt og stilfuldt.

 
Køb din håndklædestang hos BAUHAUS med det samme

Har du fundet den løsning til ophæng af håndklæder som passer dig bedst, så mangler du bare at klikke den hjem fra vores side. Når du handler på BAUHAUS hjemmeside, kan du enten vælge at bestille til levering hos dig, så vi sender varen i løbet af et par dage, men du kan også benytte dig af vores Click & Collect. Click & Collect giver dig en mulighed for at bestille din ønskede vare til afhentning i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus, så du kan få den med hjem så hurtigt som muligt.

Vil du hellere se vores udvalg af håndklædestænger i butik, er du meget velkommen til at besøge dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvor vi også har et bredt udvalg. Her kan du også få kompetente råd og vejledning af vores dygtige medarbejdere.

Vær dog opmærksom på, at enkelte håndklædestænger kun er at finde på hjemmesiden, så du ikke kommer forgæves forbi en af vores butikker. Du kan altid undersøge om din ønskede vare er på lager, inden du tager afsted. Det gør du til højre for produktet, hvor du kan se den aktuelle lagerstatus.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.