WiZ er et smart belysningssystem, der tilbyder et hav af produkter og funktioner til at gøre hverdagen bedre, nemmere og sjovere. WiZ fungerer med din eksisterende Wi-Fi-router og kræver intet ekstra tilbehør.

Lyset styres nemt med den gratis WiZ app. Med WiZ lamper og pærer i dit hjem – og funktioner som SpaceSenseTM og mulighed for smart tilbehør – er den perfekte belysning til hyggestunder, fokuseret arbejde, aftenlæsning eller filmaftener kun et splitsekund væk. Om du ønsker dæmpbart lys, at kunne justere mellem hvide nuancer eller frit valg blandt alle farver, så kan du få dine ønsker og behov opfyldt med WiZ smart belysning, helt uden besvær.

Fuld kontrol, nem styring & et hav af funktioner

WiZ er en smart belysningsløsning, hvor alle kan være med. Det eneste, du behøver, er en Wi-Fi-router – og selvfølgelig et WiZ produkt. Du kan sagtens starte med en enkelt lampe eller med at skifte til en WiZ pære i en af dine eksisterende lamper. Produktet konfigureres hurtigt og nemt i WiZ appen til smartphone, så inden for få minutter har du smart lys.

I WiZ appen har du et væld af muligheder for at personliggøre dit hjem og optimere hverdagen med smart belysning. Ud over selvfølgelig at kunne tænde, slukke og dæmpe lyset, lader appen dig også nyde bl.a. forudindstillede lystilstande, dynamiske scener, smarte automatiseringsmuligheder og endda monitorering af dit energiforbrug!

Alle kan være med, bogstaveligt talt, for du kan frit give ejer- og gæsteadgange ud, så enhver, du ønsker, kan tage del i glæden ved at sætte den helt rette stemning med WiZ smart belysning i dit hjem. 

WiZ introducerer SpaceSenseTM

Automatiseret lys er virkelig smart – og med den innovative SpaceSenseTM funktion gør WiZ det smartere, end du nogensinde før har oplevet det. SpaceSenseTM er en banebrydende Wi-Fi-baseret bevægelsessensorteknologi der, ganske enkelt forklaret, kan udnytte eksisterende Wi-Fi-signaler i et rum til at registrere bevægelse – og hermed aktivere lys.

Med SpaceSenseTM kan dine WiZ pærer og lamper altså tænde øjeblikkeligt, når du træder ind i et rum, og slukke, når der ikke længere er bevægelse. Du skal blot have mindst to WiZ pærer eller lamper i samme rum og have forbundet dem med WiZ appen V2. Ingen yderligere sensor eller hardware er nødvendig. Du kan også nemt justere systemets følsomhed, så hverken kæledyr eller robotstøvsuger aktiverer lyset.   

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto