Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

1852 marinekabel fortinnet rød 6.0mm2

26,95 kr.

Dette enkelt isolerede fortinnede monteringskabel er det perfekte valg til dine elektriske installationer. Med en fremstilling i overensstemme...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette enkelt isolerede fortinnede monteringskabel er det perfekte valg til dine elektriske installationer. Med en fremstilling i overensstemmelse med ISO 6722-1: 2011 (klasse B) er dette kabel af høj kvalitet og pålidelighed.

Kablet er udstyret med en hård PVC-isolering, der ikke kun sparer vægt, men også giver en fremragende modstand mod slid. Denne isolering kan nemt skæres igennem, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Du kan stole på, at dette kabel er modstandsdygtigt over for benzin, dieselolie, smøreolier og fortyndet syre. Det er også egnet til både 12V og 24V systemer med en maksimal spænding på 60V.

Med isolerede kobberledere og PVC-isolering er dette kabel designet til at modstå temperaturer fra -40ºC til 105ºC. Uanset om det er ekstrem kulde eller varme, vil dette kabel levere pålidelig ydeevne.

Kablet er også meget modstandsdygtigt over for fugt, hvilket gør det ideelt til brug i forskellige miljøer. Du kan være sikker på, at det vil opretholde sin funktionalitet, selv under fugtige forhold.

For at gøre det nemt at identificere og arbejde med, er kablerne trykt med specifikationen på isoleringen. Dette sikrer, at du altid har den nøjagtige information, du har brug for, lige ved hånden.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn 1852 marinekabel fortinnet rød 6.0mm2
Artikelnummer 1210498
Vægt, kg. 1.880000
EAN-nr 5707400287424
Nettovægt, kg. 1.860
Varemærke 1852
Produkttype Kabler
Dimensioner 6 mm ( T )
Tykkelse 6 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto