Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

1852 marinekabel fortinnet sort 4.0mm2

15,95 kr.

Dette enkelt isolerede fortinnede monteringskabel er et pålideligt valg til dine elektriske behov. Med en fremstilling i overensstemmelse med ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Dette enkelt isolerede fortinnede monteringskabel er et pålideligt valg til dine elektriske behov. Med en fremstilling i overensstemmelse med ISO 6722-1: 2011 (klasse B), kan du være sikker på, at dette kabel lever op til de højeste standarder.

Kablet er udstyret med en hård PVC-isolering, der ikke kun sparer vægt, men også giver en fremragende modstand mod slid. Du kan nemt skære igennem isoleringen for at tilpasse kablet til dine specifikke behov.

En af de største fordele ved dette marinekabel er dets modstandsdygtighed over for benzin, dieselolie, smøreolier og fortyndet syre. Dette sikrer, at kablet forbliver i god stand, selv i barske miljøer.

Kablet er velegnet til både 12V og 24V systemer med en maksimal spænding på 60V. Det har isolerede kobberledere og PVC-isolering, der sikrer en pålidelig og sikker forbindelse.

Uanset om det er ekstrem varme eller kulde, kan dette kabel klare det. Det er egnet til brug ved temperaturer fra -40ºC til 105ºC, hvilket gør det ideelt til forskellige applikationer.

Med en fremragende modstand mod fugt kan du være sikker på, at dette kabel vil fungere optimalt, selv i fugtige omgivelser.

For at gøre det nemt at identificere og arbejde med kablet, er specifikationerne trykt direkte på isoleringen.

 

Specifikationer

More Information
Produktnavn 1852 marinekabel fortinnet sort 4.0mm2
Artikelnummer 1210600
Vægt, kg. 1.370000
EAN-nr 5707400287400
Nettovægt, kg. 1.350
Varemærke 1852
Produkttype Kabler
Dimensioner 4 mm ( T )
Tykkelse 4 mm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto