Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

1852 vaskebørste sæt/bådshage med blød og hår

264,95 kr.

Ønsker du at holde din båd ren og skinnende? Så er dette vaskebørste sæt med bådshage det perfekte valg for dig. Med dette sæt får du både en ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Ønsker du at holde din båd ren og skinnende? Så er dette vaskebørste sæt med bådshage det perfekte valg for dig. Med dette sæt får du både en blød og en hård vaskebørste samt en praktisk bådshage, der er designet til at montere på et aluminiums teleskopskaft.

Dette sæt er ideelt til at fjerne snavs, alger og andre urenheder fra din båd. Den bløde vaskebørste er perfekt til at skånsomt rense overflader, mens den hårde vaskebørste er ideel til mere genstridigt snavs. Du kan nemt skifte mellem de to børster efter behov.

Bådshagen er designet til at sikre, at vaskebørsten forbliver sikkert fastgjort til teleskopskaftet. Dette gør det nemt for dig at nå alle områder af din båd uden at skulle strække dig eller bøje dig unødvendigt.

Med dette vaskebørste sæt kan du nemt og effektivt holde din båd ren og beskyttet mod skadelige elementer. Sættet er af høj kvalitet og holdbart, så du kan være sikker på, at det vil vare i lang tid.

Så hvis du ønsker at opretholde en ren og skinnende båd, så er dette vaskebørste sæt med bådshage det perfekte valg for dig. Bestil det i dag og gør din båd klar til en ny sæson med sejlads og eventyr.

Specifikationer

More Information
Produktnavn 1852 vaskebørste sæt/bådshage med blød og hår
Artikelnummer 1210638
Vægt, kg. 0.940000
EAN-nr 5707400139822
Nettovægt, kg. 0.920
Varemærke 1852
Produkttype Børster
Dimensioner 19 x 9 x 75 cm ( B x H x D )
Bredde 19 cm
Højde 9 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto